Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XVI (16)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Sakýn ha deðerli kardeþim,inanmayýn böyle þeylere))))))))))Vücut inanýlmaz bir mekanizma,yüzlerce sistem biz hastalanmadan herhangi bir olumsuz durumla mücadele ediyor.Biz farkýnda olmadan binlerce yýllýk savunma mekanizmalarý durumu toparlamaya çalýþýyor ,vücudun kendi kendine çözemediði sorunlarda hastalýk ortaya çýkar, artýk hasta iseniz ya ilaç tedavisi ya cerrahi gene yüzlerce yýldýr etkinliði deneyimlenmiþ týbbi tedaviler dýþýnda çare yok.Bu tarz þeyler boþ iþler,bunlarýn iþe yarayanlarýný zaten modern týbbýn içine alýyorlar.
    Hekim arkadaþlar TIP II dibaetin tedavisi var mý? Kilo yok yað yok ama bu hastalýk beni mahvediyor...

Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    Hekim arkadaþlar TIP II dibaetin tedavisi var mý? Kilo yok yað yok ama bu hastalýk beni mahvediyor...
    Hekim arkadaslar daha iyi bilir mutlaka da, Diyabet 2'nin tedavisi yok (ameliyat var diyenler var da, pek olumlu bir sey degil kanimca) ama, diyet ile ilaclardan kurtulabilirisiniz.
    Kilo, yag yok diyorsunuz. Lada (1,5 diyabet de diyorlar) olup olmadiginiza baktirdiniz mi?

3.  Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    Hekim deðilim, videodaki hekim. Dediklerini yaptým iþe yarýyor.

Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    Deðerli forumdaþým bilinen kesin tedavi yok,yan etkiler oluþmasýn diye þeker kontrol altýnda tutulacak insülin diyet egzersiz falan.Endokrin cerrahisi uygulayanlar var ama o da çok yaygýnlaþmadý demek ki çok da baþarýlý deðiller.Bunlar iþin tatsýz yönleri ama çok olumlu bir görüþümü yazmadan duramayacaðým.Teknolojinin bu seviyesinde ben þeker hastalýðýnýn on yýl içinde mutlak ortadan kalkacaðýna inanýyorum.Belki o kadar bile sürmez.Vücut içine yerleþtirilen bir çiple þeker seviyesi anlýk tespit edilip insülün pompasý ile gereken insülin miktarýnýn anlýk vücuda verileceði bir mekanizmanýn çok yakýnda bulunacaðýna ben eminim.Aslýnda kategorik olarak çok karþý olduðum bir çiple bu konu hallolacak.

5.  Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    Þurayý inceleyin.
    Sonuçlarý süper.
    https://www.instagram.com/p/CHph-vpLmuq/

Entellektuel olup olmamasýna gelince beni hayrete düþürecek kadar entellektuel bir adam.

7.  Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Entellektuel olup olmamasýna gelince beni hayrete düþürecek kadar entellektuel bir adam.
    evet ona katiliyorum ama su findik meselesinde Turkiyeyi Italyaya satmasi BIM de cevirdigi dalavereler marketlerde ilac satisina onay olayinda cevirdigi ayaklar. Yani calismadan para kazanmada ustune yok

Entellektuel uckaatci diyelim. Birde bunun kizlari var ama o konuyu burada yazmiim.

Alýntý Originally Posted by bisikletci Yazýyý Oku
    evet ona katiliyorum ama su findik meselesinde Turkiyeyi Italyaya satmasi BIM de cevirdigi dalavereler marketlerde ilac satisina onay olayinda cevirdigi ayaklar. Yani calismadan para kazanmada ustune yok

Entellektuel uckaatci diyelim. Birde bunun kizlari var ama o konuyu burada yazmiim.
    Kesinlikle üçkaðýtçý benin aklýma göre dürüst deðil gereksiz bir adam ama entellektuel orasý kesin.Bu davos videolarýný kesinlikle bulun google da izleyin ,bir videosunda akýllý telefonlarýn ilkini 1980 lerde ben bu toplantýlarda gördüm dedÝ.Ýnanýlmaz ama bu toplantýlarda bize gelecek anlatýlýyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •