Söylüyorum açýyorlar formu getiriyorlar imzalýyorum geri götürüyorlar
Söylüyorum açýyorlar formu getiriyorlar imzalýyorum geri götürüyorlar
bir halt olacaðý yok.
TL dünyada rezerv para olnadýðýna göre bu geniþleme hikayesinin sonu nasýl olacak?
Dünyada dalgalý kurdan sabit kur sistemine geçen ülke var mýdýr? Varsa bu ülkelerde resmi-serbest kur ikili fiyatlamasý hangi vadede oluþmuþtu...
Bu ülkelerde aþýrý yerel para geniþlemesi ile hiper enflasyon oluþmuþ mu, KKM gibi kuru baskýlayan önlemler alýnmýþsa ne kadarlýk bir vade de iþe yaramýþ.
Bu gibi ülkelerde her enstrüman mý kaybettiriyor, altýn, gayrimenkulle servetler korunmuþ mu?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
En geç 2023 Haziranda seçim var.
Ekonomik krizin en büyük itirafý, kabulleniþi, belki doðru tabirle seçim arafesinde çaresizliði enerji fiyatalrýna yapýlan dev artýþ oldu.
Bir hükümetin seçim öncesinde (kendi geleceði için) yapabileceði en kötü þeydi. Peki bunu yapmaya zorlayan ne oldu. Bu hiç konuþulmuyor...Neden buna mecbur kalýndý...
Dolarýn 18 lere vurduðu günlerde enerji için ihtiyaç duyulan döviz için mi KKM son çare oldu?
Bu dev zam sonrasý enflasyonun uzun vadede azacaðýný tahmin etmek hiç de zor deðil.
Ki 2023 seçimleri nedeniyle EYT liler, 3600 ek gösterge, yüksek enflasyon farký nedneiyle yapýlacak memur temmuz zammý, dýþta yüksek petrol fiyatlarýnýn içe doðrudan yansýmasý ile mal ve hðizmetlerde fiyatlar nasýl düþecek?
Bu kadar parasal geniþleme + enerji fiyatlarýndaki dev zam ile enflasyonun düþebileceðini söylemlerinin inandýrýclýðý nedir?
Rusya CDS 323...
Borsasý eksi yüzde 16...
Zor gunler onumuzde..
Para fiskiriyeaaah..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri