Sayfa 345/2213 İlkİlk ... 2452953353433443453463473553954458451345 ... SonSon
Arama sonucu : 17698 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaa....!
    O zaman boru hattı mı vardı..?
    Abi Ruslar, Almanlara gaz satiyor diye biliyorum. Fakat bunu Rus romanlarinda okuduydum. Fakat Almanya'nin tamamina degil.
    @erefefik

1/3 zayıflamış şimdiden

3. aselsan topiğinde R-E-X 'in analezine ne dersin?
    Nato ve Turkiye'nin Urus'la savasmayacagi dogru. Burada Nato niye sorgulanmiyor? Biz Nato'nun uyesiyiz ve Nato bize defalarca madik atti. Biz de gittik, Urus'tan S400 aldik.

Bizim Nato'ya bir kez daha madik atma hakkimiz var abi. Diyelim ki, Putin Transdinyester'i isgal etti. Nato'da bizden Urus ucaklarina onleme yapmamizi istedi, biz de ha ziktir urdan dedik. Ne olur?
    Ya tamam ha ziktir dimadik da ver F35'i yapalim onleme dedik. Ipe un sermek icin 40 yol var.

Biz S400'leri alirken, hatta bugun bile bunlar ne ise yarar, hangarda paslaniyor diyenler var. Iste o gun uygulanan bu muthis hamle bu gunler icindi ve bize tarihteki en genis manevra alanini sagliyor.

Urus'un hamlesi ise onumuzdeki 80 yillik gelecegi belirliyecek.

Urus ve Almanya dunya hegemonluguna oynuyorlar. Bunlarin en onemli taseronu ise Turkiye'dir. Turkiya bu donemin en onemli uretim ussudur. Sadece 5 yil sonra 500 milyar dolar ihracat yapacaz.

Entegre devreler bile ulkemizde uretilecek. 20 yil sonrasini tasavvur edemiyorum.
    @erefefik

4. Urus ve Almanya dunya hegemonluguna oynuyorlar. Bunlarin en onemli taseronu ise Turkiye'dir.
    Abi Urus bugun bir tek mermi atmadan, dunyadaki cok onemli tarim topraklarina el koydu. Borsasi sifira dusse ne olur? Oyle 2 boyutlu borsa grafikleriyle jeopolitik analez yapilmaz.

Bak tekrar yaziyorum, Urus dunya hegemonluguna oynuyor.

Hatta ilave ediyorum, bu sorun cozuldugunde Ingiltere de Rusya'nin yanina gelecek.

Onumuzdeki 80 yil icin dunyanin hegemonu: Ingiltere-Almanya-Rusya ittifakidir.

Abd ic savas yasayacak. Nufusu 100 milyon azalacak. Belki bolunecek.
    @erefefik

5. Bars (Kaplan) Yılı;
    Bu yılda halk arasında düşmanlık ve adaletsiz işler olur. Padişahlar arasında geçimsizlik olur, sükûnet yoktur. Yazın buğday ve meyvelere afet gelir, yani kuvvetli zelzeleler olur. Denizde dalgalı tufanlar olur.
    @erefefik

6. Cumhuriyet
    @cumhuriyetgzt
    · 3s
    Bahçeli'den "6-9" hesabı: Bu rakamı terse çevirdiğinizde 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil, görmek. Bizim 6'ya baktığımızda gördüğümüz altı oktur, tertiptir, tezgahtır, kumpastır. 9'a bakınca gördüğümüz huzurdur, 9 tuğdur, 9 ışıktır, sorunların geçeceğinin müjdesidir.
    9 savaş demektir.
    @erefefik

7. Ingiltere de Husileri desteklediğine göre, her şey benim didiğime gelir abi.

Dunya hegemon degistiriyor. Dunyanin hegemonu Ingiltere-Almanya-Urus ittifakidir. Bu ettifakin en buyuk taseronu ve uretim ussu Turkiya'dir.

Bugun Urus'un karsisinda olanlar, yakin zemanda nasil yaptik bu hatayi diye barim barim bagiracaklar.
    Mesela Bulgaristan, mesela Yunan.

Edirne'ye gelip, oradan alisveris yapanlar varya elimize dusecekler yakinda.
    @erefefik

8. 6 ve 9 birleşmiş geliyür. Bu arada 9 eril, 6 dişildir.
    @erefefik

Sayfa 345/2213 İlkİlk ... 2452953353433443453463473553954458451345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •