Sayfa 9/676 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 5401 madde; 65 - 72 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Hasanım eskiden böyle değildi ne olduysa çarli bu kağıdı aldıktan sonra ASELSAN böyle oldu, sağlık olsun 1 MART'ı bekleyeceğiz başka çaresi yok.
    Hayırlısı olsun abi.
    bekleyecegiz. yıllar yılı bekledik. alıştık ne diyelim

Geçen yıl da aylarca Genel Kurul yapamadılar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

3. Yarın itibari ile 8 yıllık ortaklığımı sona erdireceğim. Ne bedelsizleri ne de temettüleri tatmin edemezken bir de yerinde sayması hatta zarar ettirmesi uzaklaşma zamanının gelip de geçtiğini göstermekte. Ve kendimce bir kaç sebep daha...
    Kalan dostların gönüllerinden geçen kazançları yakalamaları ümidiyle, kalın sağlıcakla.
    Saygılar...

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Slower , Older , Smarter __ Daha Sakin, Daha Olgun, Daha Akıllı

4. mayıs ayında kısmetse ben de 10. yılımı dolduruyorum aselsanda.

ne yalan söyliyeyim çoğu zaman duygusal yaklaşıp satmadım ama sonuç genelde hüsran oldu.

10 yıl önceki aselsan ile şimdiki aselsan arasında daglar kadar fark var ( anlayan anladı )

5. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]

Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    mayıs ayında kısmetse ben de 10. yılımı dolduruyorum aselsanda.

ne yalan söyliyeyim çoğu zaman duygusal yaklaşıp satmadım ama sonuç genelde hüsran oldu.

10 yıl önceki aselsan ile şimdiki aselsan arasında daglar kadar fark var ( anlayan anladı )
    Anlayamadım?8 yıl 10 yıl bekleyen arkadaşlar nasıl kazanamayıp hüsran yaşamış olabilirsiniz?ben aynı süre bekleyen insanlarlada konuştum hem burda hem özelden çokta memnunlardı,sizinkinde farklı bir sorunmu vardı?

6. Fırsat maliyetinden dolayı insanlar sürekli bunun yerine şunu alsaydım diye sorguluyor olabilir. Malum aselsan 4-5 yıldır aynı fiyat aralığında 1,5-2,5 usd arası gidip geliyor. İnşallah beklettiğine değer.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. dolar bazında bakaıldığında 2017 sonlarında çok pis ele vermiş.. o coşkuyla alan asla iflah olmamıştır. 6 $ 'a tırmanmış. sonrası komple 1,5- 2,5 $ bandınsa piskopat spek bezdirmesi.. daha da gider böyle

8.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    dolar bazında bakaıldığında 2017 sonlarında çok pis ele vermiş.. o coşkuyla alan asla iflah olmamıştır. 6 $ 'a tırmanmış. sonrası komple 1,5- 2,5 $ bandınsa piskopat spek bezdirmesi.. daha da gider böyle
    Sadece bezdirme mi acaba ?

Sayfa 9/676 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •