Daha başlamadı işlem ..10:30 da başlıyor.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha başlamadı işlem ..10:30 da başlıyor.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki gin önceki bu garip hacının yorumunu okudunuz değilmi aynen ddiğim gbi çıktı.14000000 lotta bilerek dışarda bırakıldı amaç hiiseyi 1tl.ye kadar baskılayarak batanların mallarını ucuzdan toplamaktı patron, süpekülatör (A1) ve borsa tarihinin en ******** vurgununu seyreden SPK. kimi kime şikayet edeceksin hiçbir şey değişmez.Patron bu işin içinde olmasaydı bugün bilançoyu indirirdi.Diyeceksinizki A1(patron) gerçekte mal satıyormu hayır 71000000 lotu ortalana 1-1,2 arası avanta fiattan topladı.Bu garip hacıda akbaba fiatı olan 1.0 TL ye bir 100000 lot alış yazdı gelmezse yolu cehenneme kadar açık olsun.bu şirket çok itibar kaybetti 5 kattrilyon kar açıklasın asla bu fiatların üzerine çıkamayacak.borsada çok örneği var böyle şirketlerin en babası ihlas; ayda altın bulsun fiatı 0,5 tl dir.
Ben emir olarak 1.02 den 1.000 adet girdim, Karşılığında sistemde yazısı var. Diğer emirlerimde ise borsada, iptal et, düzelt butonları mevcut![]()
ben 1,04 den 1 adet aldım![]()
#KLGYOB #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02231039108868
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri