Sayfa 757/1002 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Mesele gaz meselesi değil, Avrupa Rusya'nın gazı olmasa da Avrupa sınırları içinde sıcak savaş istemez. Çünkü 2.dünya savaşından canı çok fena yandı. Rusya Ukrayna'yı baştan aşağı da işgal etse yine Avrupa sıcak savaşa girmez. Sadece Rusya'yaekonomik yaptırımlar olur, ki bu durumda bize yarar. Rusyayla El altından daha ucuz fiyatlara alış verişimiz devam eder.
    kelebekx kardes sen nerlerdesin?

ABD ve Japon'yadan LNG tedarik etmeye baslamislar Ekim'den beri. Gazi bulurlar da fiyati artar. Komur santrallerini yikmayanlar tekrar calistirmaya baslamis. Yesilciler kotu kizacak bu ise anlasilan.

2. Ukrayna Türkiye den yardım istemiş reis atına atlar dombıra eşliğinde gelir kurtarır sizleri. Ulan kasası eksi 50 milyar usd ekside ülke talan edilmiş swapla usd nin 50 tl olmasına mani olmaya çalışıyor. Tam yardım istenilecek ülke. Nato denen çeteye güvenmeyecekti zelinsky komedyeni. Buğdayın yüzde 80 ini bu iki ülkeden alıyoruz 100 tl ye ekmek bulursanız iyidir. Ayrıca doğalgaz kesilirse üretimde durur. Savaş durmazsa daha ileri boyutlara taşınırsa kaç milyon insan öleceğini düşünmek istemiyorum.

Rüzgar,Güneş ve Çöp den enerji üretme işlerine ağırlık verilmeli.

Ve Ülkeler arası enerji nakil hatları kurulmalı.

Örneğin Avusturalya da güneş var üretirken avrupada kış buraya nakil yapılmalı.

Yada Nicola Tesla kablosuz enerji sistemini açık etmeliler.

Uçuk kaçık petrol ve doğalgaz dan kurtulunmalı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by fikrim Yazıyı Oku
    Ukrayna Türkiye den yardım istemiş reis atına atlar dombıra eşliğinde gelir kurtarır sizleri. Ulan kasası eksi 50 milyar usd ekside ülke talan edilmiş swapla usd nin 50 tl olmasına mani olmaya çalışıyor. Tam yardım istenilecek ülke. Nato denen çeteye güvenmeyecekti zelinsky komedyeni. Buğdayın yüzde 80 ini bu iki ülkeden alıyoruz 100 tl ye ekmek bulursanız iyidir. Ayrıca doğalgaz kesilirse üretimde durur. Savaş durmazsa daha ileri boyutlara taşınırsa kaç milyon insan öleceğini düşünmek istemiyorum.
    En ağırıda bu kasa tam takır ve Gıda da üretemiyoruz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Asya %2 ekside. Kuslar %5 tokatlandi dun ABD'de.

Dışişleri Bakanlığı: Ukrayna hava sahası halen kapalıdır. Mevcut aşamada evlerinizde veya güvenli bir yerde kalmanızı, seyahatten kaçınmanızı rica ediyoruz. Ülkeden ayrılmak isteyenler için gerekli destek ve yönlendirme sağlanacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Almanya Ekonomi Bakanı: Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının Rusya için ağır siyasi ve ekonomik sonuçları olacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Dünyanın en büyük uçak motoru üretim tesislerinden biri donbask ta, rusya buraya bağımlı
    Kömür madenleri desen yine orada

Rusya bunları batıya teslim etmez, kafası çalışmayan biri bile bunu anlar ama komedyen anlayamadı.

Savaşı kimse istemez ama başladı, başlayacak, saldıracak, yok saldırmayacak bi sonu olacaktı böyle ne kadar uzayacaktı !!

Su akar yolunu bulur, bekleyip göreceğiz, en azından belirsizliğin %70 i bitti.

Ukrayna tarihten ders almadığı için hüsrana uğrayacak o kesin, Abd,Fransa,İngiltere şimdiye kadar kime ne çare olmuş ki sana faydası olsun, verir gazı çekilir kenara seyreder filmi

Sayfa 757/1002 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •