Sayfa 236/691 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Erdoğan tam bır deha... hem ukraynayı kusturmedı hemde rusları... bır karar verıleceksekde bu saaten sonra bızım yerımız rus tarafıdır. bızden f35 saklayan- pyd-ypg ye 40 bın tır sılah veren- yunanı askerı uz yapıp namluları bıze cevıren abd nınde bittiği gundur 24 şubat..
    ukrayna geri zekalı ne işin var natoda bilmem nerde.eldeki bulgurdanda olacak.abd şeytanına güvenen yolda kalır bunlar hiçmi ders almadı daha afganıstanda sattıklarında da mı ders almadı

2. elımı acık tuutuyorum. 100 bın daha alabılırım burdan ama rıske gırmeycegım. yarınıda gormek ıstıyorum umarım cıkar ben az kaazanır, kaybedenlerın zararı dıser. rısk gıtsın gerekırse 1,10 dan alırım. ama burası tehlıke yuksek. coluk cocuk var, bır mıktar nakıte gectım.

3. tabanı bozdu ********ler daha batıracak adam arayışı derdındeler herhalde

4.  Alıntı Originally Posted by ats Yazıyı Oku
    ukrayna geri zekalı ne işin var natoda bilmem nerde.eldeki bulgurdanda olacak.abd şeytanına güvenen yolda kalır bunlar hiçmi ders almadı daha afganıstanda sattıklarında da mı ders almadı
    şeytan dıyorkı gir yunana, eskı orgenaral doğan guresın dedıgı gıbı , ıkı saat sonrakı basın toplantısını hulusi paşa atınadan yapsın. öyle balıkcı kovalamak neymıs gorsunler

5. bu nato varya serfsızler bugun bızı sıkıstırmak ıcın toplantı yapacak ve bıze dıyecekler kı, karadenızı rus gemılerıne kapatın deyıp, bızım ıle rusları karsı karsıya getırmek ısteyecekler

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    şeytan dıyorkı gir yunana, eskı orgenaral doğan guresın dedıgı gıbı , ıkı saat sonrakı basın toplantısını hulusi paşa atınadan yapsın. öyle balıkcı kovalamak neymıs gorsunler
    Rahmetli yaşıyor olsaydı, AKP onuda hapse atardı… Amiraller hapiste ve yargılanıyor… Eski güçlü Türkiye yok artık !!

7.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Ülke yönetimini sana versek, bu kafayla darma dağın oluruz… 85m insan bu kafayla yönetilmez…

8. Salak tahta Kiev de yatırımı varmış gibi düşüyor

Sayfa 236/691 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •