Sayfa 523/1044 İlkİlk ... 234234735135215225235245255335736231023 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

XBANK direniyor gözüküyor 1722 lik fibo altı haftalık kapanışlarda dikkatli olmak gerekir gibi.
    Bankacılık endeksi 2010 yılından bugüne 1.000-2.000 puan arasına sıkışmış vaziyette o günden bugüne yatırım yapanlar TL bazlı çok ciddi maliyetlere katlanmış vaziyetteler, dolar bazlı bakmaksa onları daha da üzer, ama bu süreç bir şekilde ciddi primleri beraberinde getirebilir, genelde hisselerde döngüler ve ciddi primler 10 yılda bir olur diyorlar bankalar 11 yıl olmuş hala ciddi prim vermemiş darısı 12 inci yıla, olmadı ben 13 üncü ( 2023 ...) yılıda beklemeyi göze aldım

Ben o kadar uzun süredir bankalarda değildim bu arada benim banka maceram daha yeni, günlük banka işlemlerimde 2021 yılı içinde beni ciddi şekilde yoldular, bunu da kimseden saklamam, günlük işlemlerde para kazanmak hiçte öyle kolay değil, 1 kazandım sanıyorken 2-3-5 kaybediyor insan...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Hayırlı günler

Güçlünün yine güçsüz üzerinde hak iddia ettiği sıradan bir dünyaya uyandık...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. USD günlük

Haftalık

Bugün tüm hisseler taban olduktan sonra grafik paylaşmanın bir anlamı var mı bilmiyorum ama yine de merak edenler için 1-2 paylaşım yapayım...

İçlerinden 200 günlüğe değenler var. Buradan tepki verebilirler mi göreceğiz...?

Yarın ne olur bilemem ama bu durum MB Başkanını görevden alma ile aynı etkiyi yapacak gibi...

Onda da babalar malda yakalanmıştı ve bizi boşu boşuna aylarca bekletmişlerdi. Şimdide aynısı oldu ve uzun bir bekleme dönenime gireceğimizi düşünüyorum...

Eğer yarın tüm hisseler tavan olmayacaksa artık ayı piyasasına girdik denebilir...

Çimentolar rezil durumdalar. İnanılır gibi değil ama gerçek...!!!

Dünkü paylaştığım endeks grafiğinin güncel hâli...

Düşüş beklerken, çöküş gerçekleşti...!!!

Çok sıkışmıştı, patlama yaptı...!!!

Yarın toparlar gibi yapsa da kalıcı olacağını sanmıyorum. Seyir düşüş yönlü. Gün içi kandırmaca çok olacaktır. Her 2 yönde de...!!!

8. Buna yarın kapanıştan sonra bakmak lazım ama yine de fikir yürütme açısından,
    Bu gün kapanış haftalık ortalama üzerinde, altta 1815 fibo değeri ve 1753 lük mavi kanal üst bandı var.
    Dikkat çeken görüntü RSİ de.

Sayfa 523/1044 İlkİlk ... 234234735135215225235245255335736231023 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •