Sayfa 62/172 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
Arama sonucu : 1372 madde; 489 - 496 arası.

Konu: DYOBY - DYO Boya

1. Şimdi üç aşağı beş yukarı öngörülerimiz tutuyor artık tecrübeliyiz çünkü finans piyasası dediğin şey kim kime daha hızlı pandik atar formasyonunu uygulamak üzere öncelikle fiskoslar , ardından grafikler, şimdilerin modası algoritmalar anında devreye girer
    Lakin olan oldu ama şöyle borsada yükselen var mı acıbaaa diyerek bir bakayım dedim aaaa ne göreyim Alkim kağıt tavan
    Aklıma hemen tuvalet kağıt ve havluları geldi alkim kağıtla hiç işim olmadı bugüne kadar ne amaçlı kağıtçılık yapıyor onu da bilmiyorum ama “mıçtı Cafer bez getir “de ki bezin yerini dünya durup dururken yaptığı bu tantanayla kağıtları mı devreye sokuyor. Anlayamadım vesselam
    Birde bizim borsa da en büyük benim diyen anlı şanlı fabrikalarımız bankalarımız ıvırımız zıvırımız nasılda yıkılıyor baksanıza elalemin labalubasıyla yaw biz de şu anda ne oldu da bu hale geldik bizde hayat mı durdu seferberlik mi ilan edildi fabrikanın üretimi mi durdu kimse bankasından EFT bile mi yapmıyor yoksa bunların tümü kağıttan kaplanmışlar da haberimiz mi yoktu
    Terki joe dyoby benim tahminim 33000 değil 333000 kar getirsin ahanda söylüyorum 2.5 uğu yaz duvara ytd
    Son düzenleme : DEMLİKEYF; 24-02-2022 saat: 12:43.

2.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    Şimdi üç aşağı beş yukarı öngörülerimiz tutuyor artık tecrübeliyiz çünkü finans piyasası dediğin şey kim kime daha hızlı pandik atar formasyonunu uygulamak üzere öncelikle fiskoslar , ardından grafikler, şimdilerin modası algoritmalar anında devreye girer
    Lakin olan oldu ama şöyle borsada yükselen var mı acıbaaa diyerek bir bakayım dedim aaaa ne göreyim Alkim kağıt tavan
    Aklıma hemen tuvalet kağıt ve havluları geldi alkim kağıtla hiç işim olmadı bugüne kadar ne amaçlı kağıtçılık yapıyor onu da bilmiyorum ama “mıçtı Cafer bez getir “de ki bezin yerini dünya durup dururken yaptığı bu tantanayla kağıtları mı devreye sokuyor. Anlayamadım vesselam
    Birde bizim borsa da en büyük benim diyen anlı şanlı fabrikalarımız bankalarımız ıvırımız zıvırımız nasılda yıkılıyor baksanıza elalemin labalubasıyla yaw biz de şu anda ne oldu da bu hale geldik bizde hayat mı durdu seferberlik mi ilan edildi fabrikanın üretimi mi durdu kimse bankasından EFT bile mi yapmıyor yoksa bunların tümü kağıttan kaplanmışlar da haberimiz mi yoktu
    Terki joe dyoby benim tahminim 33000 değil 333000 kar getirsin ahanda söylüyorum 2.5 uğu yaz duvara ytd
    her ksiin bir bahari vardir demli kardesim,
    deprem olunca evler 99 da istanbulda kelepirdi,
    önemli olan nakit olmasi 400k lotla tabankapansin gaplar ,
    Ukraynanin insaasini boyama islerini kim yapacak onu konusalim,boya badana gerekecek her yere

Demli kardeş ne olacak dyo zaten savaş da
    Isterse dünya savaşı çıksın
    Dyo için fark etmez 50 milyon dolar
    Gelmiş . Para yok
    Arabam onu satacam .
    Ne olacak 10 milyon dolar mı gelecek
    Şu anda 1 tl geliyor dolar bazında
    Eski defterlere baktım 20 sene sonra
    65 milyon dolarmış .
    Para yok ona üzülüyorum
    Şu dan ucuz spek baskı yapıyor ne güzel
    Parası olan için
    Eblek kardeş sil süpür ortalığı
    Temizlik yap
    Bedavanın bedavası isterse 7 tl gelsin
    Ne olacak ki
    Parası olan için güzel
    Y.t.d Al sat tut tasviyesi değildir.
    Bu yazı ironi dır
    Ben birşey bilmiyorum
    Ben Deliyim bana inanmayın

Kısaca yapılacak birey yok
    Mallı olan bekleyecek
    Parası olanda fırsat değerlendirecek.
    Yarın bilanço gelecek
    Bu bilanço çok kötü gelecek oda beli oldu
    Herşey çok kötü.
    Yapilacak birşey yok sağlık olsun
    Y.t.d Al sat tut tasviyesi değildir
    Bu yazı ironi dır
    Ben birşey bilmiyorum
    Ben Deliyim bana inanmayın

7 küsürlere geldi
    Not düşün

Eblek kardeş senin havan
    Geldi

Yarın son gün bilanço
    Vergi dairesi bildirilecek.
    Öğlen gibi gelir bilanço bakalım .
    Ne olacak Adamlar kötü gelecek diyor
    Ne kadar kötü olacak.
    Gireceğiz yarın
    Bu yazı ironi dır
    Ben birşey bilmiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Eblek kardeş senin havan
    Geldi
    Yarin biraz daha destek atariz tabandan))

Sayfa 62/172 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •