Sayfa 466/701 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Sizin belki iyi niyetle söylediğiniz sözleri tövbekar üstad memurluğuna tehdit olarak algılamış. Bu konuyu uzatmaya bence gerek yok. Eğer sürtüşme olacaksa birbirinizi engelleyin geçin.
    Bana karşı yapılan hakaretlere ve nefret söylemlerine karşı halen daha sakin sakin uyarıyorum arkadaşı. Edepsizlik yapana "edepsizlik yapıyorsun dikkatli ol" demek aslında insanca bir söylemdir ama maalesef karşıdaki bu yaşına kadar gelmiş ama insanlık, ahlak, edep konularında pek fazla ilerleme kaydedememiş gibi davranıyor. Edep ya hu diye boşuna dememişler. Bu saldırganlık, bu edepsizlik, bu tirancılık, bu sahte yiğidim ben tavrı acaba nedendir garip. Yoksa dediklerini misli ile iade etmeyi ben de bilirim, ama "EDEP".

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    kesinlikle şu an hisse fiyatı tek başına bodrum otelinin değerinde.
    bir de kafama takılan Mosalarko'yu sanki bize bilerek pasladılar.
    Uzun vadeci değilim ama Hillside Bodrum ile 2024’te kira getirisi ve adil değeri daha yüksek bir Hillside daha gelecek. Sadece bu bile o zamana kadar dolar bazlı x2 yapması için yeterli olabilir.

3. Osuruk yönetim tahtayı çantacılara bırakmışlar bu krize fiyat olarak biraz yukarılardan yakalansaydık en azından otuz üstü olurduk mız mız ne bok yedikleri belli değildi at penisleri

4. Yazma gereği duyuyorum nasıl gelip bu GAP i alacak dediysem ve aldıysa şimdide düşerken yukarıda bıraktığı GAP i alacak sonrası yine ayı piyasasi Nisan a kadar.32 36 arasında mal dağıtılacağını yazmıştım nasıl dagitlirmis anladınız mı bizde bilmiyorduk öğrendik işte malum hisse öğretti bizlere

5.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Osuruk yönetim tahtayı çantacılara bırakmışlar bu krize fiyat olarak biraz yukarılardan yakalansaydık en azından otuz üstü olurduk mız mız ne bok yedikleri belli değildi at penisleri
    sataaydık öyle olur diye satmadık böyle oldu

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    sataaydık öyle olur diye satmadık böyle oldu
    Dirayetli yönetimler tahtalar örneğin ereğli/sasa bu günlerde artıdalar

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Yazma gereği duyuyorum nasıl gelip bu GAP i alacak dediysem ve aldıysa şimdide düşerken yukarıda bıraktığı GAP i alacak sonrası yine ayı piyasasi Nisan a kadar.32 36 arasında mal dağıtılacağını yazmıştım nasıl dagitlirmis anladınız mı bizde bilmiyorduk öğrendik işte malum hisse öğretti bizlere
    Bahsettiğim GAP 29.5 31.7 arası teknik olarak bunu alması lazım ama çok güçsüz

8. Savaş ne kadar boşluk varsa gözünü oraya diker yok oydu olaydı burayı yakandan üfürmasyon olmadın dün taban olmayan kağıt yoktu nerdeyse ayrıca dış oyuncular buyurun oyuna dahil olun kamyonla mal veriyorlar çekin söyle yukarıysa yukarıdaki fiyatlarında öğrensek biz de satarız

Sayfa 466/701 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •