10 bin lot alacaktım kaçtı kademeler çok sığ 2.70 lerden yukarı almam nasip.
Yani bu fiyatlardan İşyat alanlar kaç olmasını arzu ediyorlar acaba faizlerin %20 olduğu bir ortamda.
%10 bile olmayan temettü verimi ile 2020 senesinin ağustos ayından beri tutan arkadaşlar zararda.
Bu fiyata göre 0.60 kuruş temettü vermeli ki beni faiz karşısında ezmesin.
Çok enteresan bizim yatırımcı vallahi billahi. Eski maliyetlilere sözüm yok 2020 Ağustos ayından sonra saçma fiyatlamalar var malesef.
aynı düşüncelerdeyiz. yüzde 20 garantili para kazanmak varken 3 lirada isyat pek mantıklı değil.
burada enflasyon karşısında ezilmeyi bırak faiz karşısında bile ezilmek garanti gibi.
mesela ereğli 25 lira 4 küsür lira temettü veriyor.
isyat daha akıllı hareket edip viopta kar etmeli. ama bakıyorsun dolar short pozisyonda bekleyip duruyorlar.
pazartesi günü haftalık raporda eksi ne gelecek merak ediyorum... dolar short, endeks long pozisyonları vardı.. Y.T.D.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Evet aynı düşüncelerdeyiz zamanında gayrimenkul satıp İşyata girmiştim eski sayfalarda var yazışmalarım.
0.82 kuruşlardan kimi çok cesaretlisin dedi kimi ise kumarcısın dedi.
Velakin o zamanlar temettü verimi için girdim ve çok güzel kar edip çıkmıştım.
Bu yönetim basiretsiz malesef elindeki nakiti yıllardır bu şekilde faize karşı yediriyor.
Ama 0.80 kuruş iken göze batmıyordu fazla çünkü faizlerde düşüktü temettü oranı yüksekti.
Bu fiyatlar da durmasının sebebi elbet gün yüzüne çıkacak bakalım spekülatif mi yoksa sebepli mi..
3 lira fiyatını temettü yada ev aldın kiraya verdin gibi düşünmek gerekir.. şu an 300 bin liralık ev ayda 3 bin lira kira getirir mi getirmez.
benim evin değeri 1 milyon olmuş ama kirası 2,600 lira
bu arada tahta yapıcı teknik uyguladı 3,02 yi gösterdi.. isyata 100 günlük ortalamanın altı ve üstü olarak bakmak gerekiyor,
3,02 üstünde kapanışlar olumlu. 3,02 altında kapanışlar olumsuz... Y.T.D.
![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri