Sayfa 124/262 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1. Brent petrol 96 dolar ile Rusya’nın Ukrayna saldırısı öncesi seviyeye döndü.. 106 dolara kadar yükselmişti..
    dolar 13.79 larda e ozaman neden bu kadar büyük zam geldi , benzine , motorine zam demek herşeye zam demek nasıl yönetiyorlar bu memleketi anlamadım gitti.Ukraynadan ve Rusdan %90 buğday ithal etmek ne yazık valla .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. grafiklere bakinca ters M yapmasi lazim diyoruz ama dedigin gibi o bandda testereye sokarsa o zaman ileriyi gormek kendi adima daha zorlasir viopda pozisyonsuz bekleriz
    hisseler zaten evladiyelik onu onlar dusunsun ben degil
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Alim gucu kalmadi artik insanlarda
    viop basligindan da belli zaten defalarca tartismasi oldu viop basliginda yazip islem yapan bir insan aycicek yaginin fiyatini yuksek buldugu icin almadan evine donuyorsa asgari ucret ile ev gecindiren insanlarin yaptiklarini dusunmek insanin icini acitir
    alisveris yaparken etiket fiyatlarina hic dikkat etmezdim son 2 aydir dikkat ediyorum kiyaslama adina
    tamam su yeni nesil icin ev almak araba almak hayal oldu bunu biliyoruz ama 5 kisilik orta gelirli bir ailenin 2 kg barbun alip yemesi bile hayal oldu bu a.k.p yonettigi ulkede

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Brent petrol 96 dolar ile Rusya’nın Ukrayna saldırısı öncesi seviyeye döndü.. 106 dolara kadar yükselmişti..
    dolar 13.79 larda e ozaman neden bu kadar büyük zam geldi , benzine , motorine zam demek herşeye zam demek nasıl yönetiyorlar bu memleketi anlamadım gitti.Ukraynadan ve Rusdan %90 buğday ithal etmek ne yazık valla .
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    rosense 30 yil oldu herhalde hic bar formasyonlari kullanmadim.
    zaten bana gore sagliklida degil 1 2 tanesi disinda
    hocam kusura bakmayın öğrenmeye aç biriyim sizdende tavsiyeler beklerim ...

Kaptan'dan bist100 için sadece fibo impulse kullanarak yapıları bulmaya çalışalım bakalım neler destek neler direnç olmuş.

Günlükte bist100 fibo impulse bakınca 1975 seviyesi düşüş sonrası direnç konumunda

Şimdi diğer fibo impulse larına baktığımızda bist100 grafiğinin mavi el ile gösterdiğim 1825 den tesadüf eseri tepki vermemiş görünüyor değil mi?

fibo2 seviyesi 1825
    fibo2.618 seviyesi 2081

bu aralıkta sert hareketlerini gözlemledik zaten .

5. Kaptan dost diyor ki; Birçok açıdan bakış açısı olsun diye çizim yaptım umarım faydalı olmuştur .

6. Kubilay, SWIFT'in teknolojik düzeyi ve kullanım yaygınlığı dolayısıyla güçlü bir sistem olduğunu vurgulayarak, “Rusya'ya uygulanacak SWIFT erişim zorlukları, kayıtsız şartsız bu ülke ekonomisini zora sokacaktır. Bu zorluğun ölçüsünü yaptırımların kapsamı ve süresi belirler†diye konuştu.

“Doğalgaz fiyatları yükselecek, buğday ithalatı sıkıntıya girecekâ€

İktisatçı Mahfi Eğilmez ise kararın Rus bankalarının hepsini değil bazılarını kapsadığını anımsatarak, “Bu şekilde bir ayrımın, Avrupa’nın Rus doğalgazına olan bağımlılığından kaynaklandığını söyleyebiliriz. Bir başka ifadeyle İran’a uygulanan tam dışlama, Rusya’ya gelince, Avrupa’nın çıkarı zedelenmesin diye, kısmi dışlama olarak uygulamaya konmuş oluyor†ifadelerini kullandı.

Bu kararın Türkiye’ye yansımasının birçok alanda görüleceğini kaydeden Eğilmez, “Doğalgaz fiyatları yükselecek, buğday ithalatımız sıkıntıya girecek, borsa etkilenecek ama sanırım etkiyi en fazla ve en net olarak turizm alanında hissedeceğiz. Turizm acenteleri de bankaları aracılığıyla SWIFT sistemi içindeler. Türkiye ile Rusya arasında öteden beri gündemde olan ama bir türlü yaşama geçirilemeyen Dolar ve Euro yerine TL ve Ruble ile işlem yapma konusunun bu kez yaşama geçeceği akla gelebilir. Eğer her iki ülkenin para birimleri bu kadar oynak olmasaydı en azından turizm açısından bu karşılıklı ödeme ilişkisi kurulabilirdi. Ne var ki iki para birimi de yüksek risk primleri (CDS’ler) dolayısıyla durağan konumda bulunmuyor ve üzerinde vadeli anlaşma yapılabilecek bir ortam yaratamıyor†değerlendirmesinde bulundu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. HAKAN AKBAŞ
    @hakana
    ·
    1 sa
    ONEMLI - Biden Ukrayna'ya $6.4 milyar dolarlik ekonomik ve askeri yardim paketi icin Kongre'ye gidiyor.

hem Avrupa hem ABD ukraynadan böyle direniş beklemiyordu , herkes kesenin ağzını açıyor.
    Ayrıca putin in Nukler güçle ilgili verdiği talimat bana göre psikolojikman zor durumda olduklarını gösterir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Oynak ve rublenin dayak yiyeceği bir haftaya başlayacaz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 124/262 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •