Sayfa 472/699 ÝlkÝlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,769 - 3,776 arasý.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.

1. Sen. british, emeklerinize saðlýk.
    Paylaþýmlarýnýz için teþekkür ederim.

2.  Alýntý Originally Posted by meteor78 Yazýyý Oku
    Benim merak ettiðim 1. çeyrek bilançoda Mosalarko’nun durumu ne olacak? Bilgisi olan var mý?
    %50 eski hissemiz (7 milyon USD) , Özkaynak Yöntemiyle Deðerlenen Yatýrýmlar kaleminde 95.493.521 TL olarak gözüküyor.

%100'ü 15 milyon USD karþýlýðý TL olarak gözükecek.
    Son düzenleme : british; 25-02-2022 saat: 23:03.
    Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
    Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!

3. Genel Kurul Çaðrýsý
    Genel Kurul Tipi
    Olaðan Genel Kurul
    Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi
    01.01.2021
    Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi
    31.12.2021
    Karar Tarihi
    25.02.2022
    Genel Kurul Tarihi
    29.03.2022
    Genel Kurul Saati
    15:00
    GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih
    28.03.2022
    Ülke
    Türkiye
    Þehir
    ÝSTANBUL
    Ýlçe
    BEÞÝKTAÞ
    Adres
    Alarko Merkezi Muallim Naci Cad. No:69 34347 Ortaköy-Beþiktaþ/ÝSTANBUL
    Gündem Maddeleri
    1 - Açýlýþ ve saygý duruþu.
    2 - Toplantý Baþkanlýðýnýn seçimi hususunda müzakere ve karar.
    3 - Genel Kurul toplantý tutanaðýnýn imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðýna yetki verilmesi hususunda müzakere ve karar.
    4 - 2021 yýlý Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi Raporu ve Baðýmsýz Denetim Kuruluþu Raporunun okunmasý ve müzakeresi.
    5 - 2021 yýlý Finansal Durum Tablosu ve Kapsamlý Gelir Tablosunun okunmasý, müzakeresi ve tasdiki.
    6 - 2021 yýlý faaliyetlerinden dolayý, Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrasý hususunda karar.
    7 - 2021 yýlý faaliyet dönemi karýnýn daðýtýmý hususunda Yönetim Kurulu teklifinin müzakeresi ve karar.
    8 - Þirketimizin yaptýðý baðýþlar hakkýnda bilgi sunulmasý.
    9 - 2022 yýlýnda yapýlacak baðýþlarýn sýnýrýnýn belirlenmesi hakkýnda müzakare ve karar.
    10 - Yönetim Kurulu seçimi, görev süresi ile üyelerinin ücretlerinin tespiti hususunda müzakere ve karar.
    11 - Yönetim Kurulu üyelerine, Türk Ticaret Kanununun 395 ve 396 ncý maddeleri hükümlerinde anýlan yetkilerin verilmesi hususunda müzakere ve karar.
    12 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 Sayýlý Tebliðinin ekindeki "Kurumsal Yönetim Ýlkeleri"nin (1.3.6) maddesinde belirtilen iþlemler hakkýnda Genel Kurula bilgi verilmesi.
    13 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Mevzuatý gereðince 2022 yýlý hesap ve iþlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulunca belirlenmiþ bulunan Baðýmsýz Denetim Kuruluþunun onayý hususunda müzakere ve karar.
    14 - Dilek ve öneriler.

MART 29 GENEL KURUL

4.  Alýntý Originally Posted by british Yazýyý Oku
    %50 eski hissemiz (7 milyon USD) , Özkaynak Yöntemiyle Deðerlenen Yatýrýmlar kaleminde 95.493.521 TL olarak gözüküyor.

%100'ü 15 milyon USD karþýlýðý TL olarak gözükecek.
    Yatýrým amaçlý gayrimenkullerde sýnýflandýrýlýrsa ve son deðerleme deðeri olan 16.3 milyon dolar karþýlýðý TL olarak bilançoda yer alýrsa dolar arttýkça net kar da artar diye düþündüm. O zaman ekstradan 16.3 milyon dolarýmýz var gibi olur.
    Son düzenleme : meteor78; 26-02-2022 saat: 01:31.

5. Bayaðý bir bedelsizi var. Ayrýca açýkladýðý kâr da süper. Ýlk gün tavan olursa ki ilk gün baya bir hisseye saldýran olur.

6.  Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Bayaðý bir bedelsizi var. Ayrýca açýkladýðý kâr da süper. Ýlk gün tavan olursa ki ilk gün baya bir hisseye saldýran olur.
    Algyo ve tavan

7.  Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Bayaðý bir bedelsizi var. Ayrýca açýkladýðý kâr da süper. Ýlk gün tavan olursa ki ilk gün baya bir hisseye saldýran olur.
    baya baya fazla ama raporda bununla ilgili bir ibare yok. seneye belki.
    tavan olur olmaz bilmem ama gyo'lar bir garip. ozkgy var bizden daha iyi rasyolar ve baya iyi kâr açýkladý ama kaðýt bana mýsýn demiyor. yine de geçen haftalardaki gyo furyasýna bu ikisi katýlmamýþtý sýra bunlarda olabilir.

8.  Alýntý Originally Posted by sahingonul Yazýyý Oku
    baya baya fazla ama raporda bununla ilgili bir ibare yok. seneye belki.
    tavan olur olmaz bilmem ama gyo'lar bir garip. ozkgy var bizden daha iyi rasyolar ve baya iyi kâr açýkladý ama kaðýt bana mýsýn demiyor. yine de geçen haftalardaki gyo furyasýna bu ikisi katýlmamýþtý sýra bunlarda olabilir.
    Algyo ve ozkgy ikisinin yeniden deðerlemeleri de 20 Aralýk sonrasý düþüþten sonra gelmiþti ve hýzla toparlanmýþlardý. Eðer endeksteki Ukrayna kaynaklý düþüþ bittiyse ikisi de hýzla tepki verebilir.

Sayfa 472/699 ÝlkÝlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •