Sayfa 228/993 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by caner50 Yazıyı Oku
    kur yÅ«kselisi , pahalilik ve benzin pompasi olarak geri dönÅ«yor.
    paranizi altin ve gayrimenkul veya alternatif araclarla da koruyabilirsiniz.
    kur yukselmesi ulkemizin ve vatandasin çikarina degil.
    bunu iq su dusuk olanlar kabullenemiyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sevgili ıq su yuksek kardeşim...benim 8,5 milyon liram var.. istinye parka gittim ..altın cı var orada ..kulçe kulçe altın satıyor...1kg lık kulçelerden aldım...ee şimdi buj adamda 1 tane vardı kg lık.bitti..çünkü ben aldım..yenisini sipariş edecek..nereden sipariş edeck? istanbul altın rafinesinden...ee rafineri bu altını nereden alacak...altın tarlada yetişmiyor..dişarıdan sipariş edecek...dikkat et ithalat rakamları açıklanırken altın hariç vs diye açıklanıyor..demek ki biz bunu ithal ediyoruz...ee agaçta da yetişmiyor bu ..erik zaeytin gibi ..oyle olsa haberlerde duyardık.. altın rekoltesi bu sene bol oldu diye...neyle alacak bu istanbul altın rafnerisi bu altını ..dolarla alacak..ee ben tl ile altın aldım ama piyassandan o altın için altın rafinerisi yine dolar talep edecek...gayrimenkul desen ...40 yıllık apartman daireleri 4-5 milyon olmuş.ee orada da bir balon var...alternatif yatırım aracı ne ? bitcoinmi ? hiç anlamam ve o da dolarla...başka mesela ne olabilir ? benim IQ um biraz düşük...alternatf bulamıyorum...bahset biraz ögrnelim..

Kendime masallar.!!

Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Merkel, Macron, Biden bizi kıskanıyor.!!!
    Nebati nasssss.!!!
    Fakirlik fışşşkırıyor.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    sevgili ıq su yuksek kardeşim...benim 8,5 milyon liram var.. istinye parka gittim ..altın cı var orada ..kulçe kulçe altın satıyor...1kg lık kulçelerden aldım...ee şimdi buj adamda 1 tane vardı kg lık.bitti..çünkü ben aldım..yenisini sipariş edecek..nereden sipariş edeck? istanbul altın rafinesinden...ee rafineri bu altını nereden alacak...altın tarlada yetişmiyor..dişarıdan sipariş edecek...dikkat et ithalat rakamları açıklanırken altın hariç vs diye açıklanıyor..demek ki biz bunu ithal ediyoruz...ee agaçta da yetişmiyor bu ..erik zaeytin gibi ..oyle olsa haberlerde duyardık.. altın rekoltesi bu sene bol oldu diye...neyle alacak bu istanbul altın rafnerisi bu altını ..dolarla alacak..ee ben tl ile altın aldım ama piyassandan o altın için altın rafinerisi yine dolar talep edecek...gayrimenkul desen ...40 yıllık apartman daireleri 4-5 milyon olmuş.ee orada da bir balon var...alternatif yatırım aracı ne ? bitcoinmi ? hiç anlamam ve o da dolarla...başka mesela ne olabilir ? benim IQ um biraz düşük...alternatf bulamıyorum...bahset biraz ögrnelim..
    Cemsoy birader,
    kendi ulkemizde uretilen mal ve hizmetler, kaynaklarimiz ( gayrimenkul, tarla arazi, ticari ūrūnler) kullanirsak, deger kazanir.
    altin madeni arar bulursak dolar ödemek zorunda kalmayiz.
    toplumsal tercihlerimizi kendi degerlerimize yoneltmemiz dogru.
    mevcut piyasa ve banka altyapisi döviz alimini kolaylastirmis. ancak başka ūlkenin degerine yatirim yapilmiş oluyoruz.
    sonuc olarak , TL ye deger vermez isek , deger kaybediyor.
    dolar a deger verir isek , deger kazaniyor.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    reza burada ata binmeye sıkıldım, türkiyede eşek doluydu binmesi de çok kolaydı diyormuş..
    https://m.youtube.com/watch?v=QRcHGxWHCB0

Sazan çoook.!!!
    Durmak yok yola devam.!!!
    3 çocuk yapmaya devam.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Alıntı Originally Posted by caner50 Yazıyı Oku
    Cemsoy birader,
    kendi ulkemizde uretilen mal ve hizmetler, kaynaklarimiz ( gayrimenkul, tarla arazi, ticari ūrūnler) kullanirsak, deger kazanir.
    altin madeni arar bulursak dolar ödemek zorunda kalmayiz.
    toplumsal tercihlerimizi kendi degerlerimize yoneltmemiz dogru.
    mevcut piyasa ve banka altyapisi döviz alimini kolaylastirmis. ancak başka ūlkenin degerine yatirim yapilmiş oluyoruz.
    sonuc olarak , TL ye deger vermez isek , deger kaybediyor.
    dolar a deger verir isek , deger kazaniyor.

Bugün altın alalım mı almayalım mı?

7. Bankalarin altin hesabindaki sanal altin alirsaniz., abd nin imparatorluguna finansal destek saglamiş olmazsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bugün altın alalım mı almayalım mı?
    bir mermi kaç para biliyor musunuz, düğünlerde altın takacağınıza mermi sıkın, mke olsun..

Sayfa 228/993 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •