sevgili ıq su yuksek kardeşim...benim 8,5 milyon liram var.. istinye parka gittim ..altın cı var orada ..kulçe kulçe altın satıyor...1kg lık kulçelerden aldım...ee şimdi buj adamda 1 tane vardı kg lık.bitti..çünkü ben aldım..yenisini sipariş edecek..nereden sipariş edeck? istanbul altın rafinesinden...ee rafineri bu altını nereden alacak...altın tarlada yetişmiyor..dişarıdan sipariş edecek...dikkat et ithalat rakamları açıklanırken altın hariç vs diye açıklanıyor..demek ki biz bunu ithal ediyoruz...ee agaçta da yetişmiyor bu ..erik zaeytin gibi ..oyle olsa haberlerde duyardık.. altın rekoltesi bu sene bol oldu diye...neyle alacak bu istanbul altın rafnerisi bu altını ..dolarla alacak..ee ben tl ile altın aldım ama piyassandan o altın için altın rafinerisi yine dolar talep edecek...gayrimenkul desen ...40 yıllık apartman daireleri 4-5 milyon olmuş.ee orada da bir balon var...alternatif yatırım aracı ne ? bitcoinmi ? hiç anlamam ve o da dolarla...başka mesela ne olabilir ? benim IQ um biraz düşük...alternatf bulamıyorum...bahset biraz ögrnelim..
Yer İmleri