Sayfa 231/993 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Güzel bir bahar havasıyla Akçay Altınkum sahilinde huzur içinde bir gün geçirdikten sonra , başlığa bir bakayım dedim. Bir garip trolcük yanlışlıkla düşmüş buraya ! Yediği ekmeğin hakkını vermeye çalışırken kaşı gözü karıştırmış ama reha bey bu durumu fark edememiş olmalı ki , diğer arkadaşlar sabırla ıslah çalışması yapıyorlar.

Siyahın siyah olduğunu bilerek Ak demeye ısrarla devam edene sabır göstermek bence en büyük makamdır !

Çin, Güney Çin Denizinde 6 mile kadar NOTAM ilan etti.

Salı gününe kadar tatbikat yapacağını söylüyor.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Güzel bir bahar havasıyla Akçay Altınkum sahilinde huzur içinde bir gün geçirdikten sonra , başlığa bir bakayım dedim. Bir garip trolcük yanlışlıkla düşmüş buraya ! Yediği ekmeğin hakkını vermeye çalışırken kaşı gözü karıştırmış ama reha bey bu durumu fark edememiş olmalı ki , diğer arkadaşlar sabırla ıslah çalışması yapıyorlar.

Siyahın siyah olduğunu bilerek Ak demeye ısrarla devam edene sabır göstermek bence en büyük makamdır !
    Öyle demeyin.
    Fiziki altının kaka, sanal/dijital altının can olduğunu öğrendik.

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    ver gazı....
    güney rusya, kuzey rusya, doğu rusya!

https://mobile.twitter.com/IamSamzyP...01551103610897

İsmail Saymaz
    @ismailsaymaz
    Cumhurbaşkanı, sabah NATO ve AB’yi Ukrayna’ya nasihat çekip kararlı ve ciddi olmamakla suçladı.
    Akşam Rusya’nın Avrupa Konseyi’nden ihracı için çekimser oy kullanıldı.
    Kararlılık budur.
    Ciddiyet budur.

https://mobile.twitter.com/ismailsay...91450828935172

Anlamadınmı???
    Çakma diploma.!!!

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Televizyon kanallarında ticari kaygı ve tehditlerle kendi inanmadıkları şeyleri bile tüm halka günlerce gerçekmiş gibi anlatan ekonomist, yorumcu, stratejist vb. sürekli '' en iyi yatırım gayrimenkul, borsa vb '' söylemlerde bulunuyorlar. Farz edelim ki dediklerini yaptık. Ben 1 milyon tl. ile döviz almadım gittim 2+1 daire aldım. Sonuçta bu 1 milyon tl. benden çıktı satıcıya geçti. Ne oldu şimdi ? Bu satıcı da döviz almasın ne yapsın , O ' da tekrar arsa - ev alsın. Sonuç yine 1 milyon ortada. Sadece para el değiştiriyor ve değişimde alım- satım vergisi veriliyor. Yani bu işte tek kazanan var.

Altın, gümüş, paladyum vb. alalım, bunlar ne ile satılıyor. Dolarla ( dolar karşılığı tl. ödediğini sananlar için sözüm yok ) . Ha altın almışsın ha dolar. Araba alalım, arabanın neredeyse tümü ithal . Yine gitti paralar yabancıya.

Yok yok gıda alalım. Misal ; yudum , komili gibi marka yağ aldım. Bu şirketler yerli mi * Şirket yaptığı karları dövize çevirerek ülkesine transfer etmiyor mu ? Bizim Ukraynadaki sanayicimiz, turizmcimiz orada kazandığını döviz olarak nasıl ülkeye getiriyorsa öyle işte. Nasıl olsa insanlar bilgisiz diye ulu orta ekranlardan ahkam kesmek, bu başlık gibi ortamlarda sözde trollük etmek kolay !! karşılarında canlı tartışacak ortam olmayınca rahat atıyorlar. Gülüp geçmek, hiç cevap bile yazmamak ( muhatap almamak ) lazım. Tıpkı onların masumların çığlığına kulak tıkadığı gibi.

16 Milyonluk Bizansta 1 milyon tuzu kuru olsa tâbiki Starbucks'lar da Zorlu Centerde full çeker.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. timothy ash ne demek istemektedir, putting its balls on line diyerek

bu balls dediği ne anlamdadır, kaç tanedir, yenir mi içilir mi..?

Sayfa 231/993 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •