Sıkıştı bi tarafa patlayabilir.
Sıkıştı bi tarafa patlayabilir.
TUPRS olsun, PETKM olsun, THYAO olsun, vb. olsun hepsinde üç kağıt çevriliyor...
Ellerinde patlamasın da sonra fena çökerler... Zararı hepimize olur...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
[IMG]TUPRS olsun, PETKM olsun, THYAO olsun, vb. olsun hepsinde üç kağıt çevriliyor...[/IMG]
Doğrudur üstad bunların yanına EREĞLİ, KRDM, ASEL ve çimentoları da ekleyebiliriz. Peki neden bu sektör hisselerin de,neden bankalarla veya diğer sektör hisselerinde değil.
Cevabı belki de arka sayfada yazdığım sebep olabilir.
Mal kendi ellerinde olunca herşey oluyor hocam, hiçbir sebebe ihtiyaçları yok, Ereğli 10 sene önce 1TL şuan 31, Krdmr 0,5 TL şuan 12 TL, bu hisseler 24-31 kat artarken bankaların bu durumda olmasını kimse kar zarar yada değer yaratma yada bacası tüten şirket şeklinde açıklayamaz, açıklarsa bile ben yemem, bugün Vakıfbank ve Hektaş piyasa değerleri neredeyse aynı, Twitter da onlarca Hektaş güzellemesi var, bu güzellemeleri aklı ve vicdanı olan yapmaz, sonuç yükselmeyen bankalar hala her fırsatta düşüyor, ne zaman isterlerse o zaman gidecekler...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Çimentolar da XTAST 200 günlük ortalamanın altında seyrediyor...
Düşüşten en çok nasibini alan endekslerden birisi XTAST...
![]()
Büyüklerden bazıları gördüğümüz toplu ekranda NETAS hariç diğerleri 200 günlük ortalamanın üzerinde seyrediyor...
![]()
Yer İmleri