Sayfa 908/1001 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. RUSYA MERKEZ BANKASI BAŞKANI: MERKEZ BANKASI BUGÜN PİYASADA 1 MİLYAR DOLAR SATTI

Pehhh. Biz her gün satıyoz. Tabi hane halkı olarak. Yanlış anlaşılmasın....

Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    Benim anladığım bu caydırıcı nükleer güç karşı tarafın nükleer kullanma ihtimaline karşı önlem almak.

bilgisi olan var mı?
    aslında kasdedilen şey şu:

soğuk savaş doktrini "mutually assured destruction", MAD: karşılıklı yokolma garantisi veya karşılıklı garantili yokolma

zira bir taraf kullandığında diğeri de elindeki tümünü gönderecek ve karşılıklı yokolacaklar.. bir balistik füzenin hedefe gelmesi atıldığı yere göre 5-10 dakika.. bu ise bol vakit demek diğer taraf için..bu ise bir caydırıcılık sağlıyor..yani önlem zaten alınmış durumda nükleer sahibi olarak..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

düşenleri severim THY mart vade 26.41-42 LONG

4. Tekfene e iyice bastılar. Haberler iyi değil mi acaba ?

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    aslında kasdedilen şey şu:

soğuk savaş doktrini "mutually assured destruction", MAD: karşılıklı yokolma garantisi veya karşılıklı garantili yokolma

zira bir taraf kulandığında diğeride elindeki tümünü gönderecek ve karşılıklı yokolacaklar.. bir balistik füzenin gelemsi atıldığı yere göre 5-10 dakika.. bu ise bol vakit demek diğer taraf için.
    evet teşekkürler cevabınız için.
    fakat sanırım rusya bunları ilk kullanan olmak için değil, karşı tarafın kullanma ihtimaline karşı kullanıma hazır hale getirmiş gibi anladım.
    basında rusya her an nükleerin butonuna basacakmış gibi aktarılıyor, ikisi çok farklı şeyler.

6. her iki şık %50 ihtimal dahilinde olabilir
     Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    evet teşekkürler cevabınız için.
    fakat sanırım rusya bunları ilk kullanan olmak için değil, karşı tarafın kullanma ihtimaline karşı kullanıma hazır hale getirmiş gibi anladım.
    basında rusya her an nükleerin butonuna basacakmış gibi aktarılıyor, ikisi çok farklı şeyler.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tekfene e iyice bastılar. Haberler iyi değil mi acaba ?
    Normalde şirketlerin Rusya ve Ukrayna riskleri KAP'da açıklanmalı.

Belki bilançolarda var, oradan bakın deniyordur.

Örnek olarak yıllık bağış miktarları, %10'u aşan ilişkili taraf ilişkileri vs ayrı olarak raporlanıyor.

İleride şirketleri bitcoin gibi düşün çok detaya girme diyebilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Uçmayı öğrenmek gerekir yoksa her yere yürüyerek gitmek gerekecek

Sayfa 908/1001 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •