Sayfa 261/301 İlkİlk ... 161211251259260261262263271 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. https://odatv4.com/guncel/yillarin-d...mi-deli-231101

Bi tek BATI akıllı bunlar DELİ öyle mi?

Yazarın da dediği gibi bu delileri anlamak gerek ve Rus Tarihinden başlamak gerek...

Özellikle 30lu yıllar ve tahmin edileceği üzere 2.Dünya Ssvaşı...

PUTİN’in nasıl STALİNin savunma hattını oluşturmaya çalıştığına tanık olacak şaşıracaksınız...

Şaşıracaksınız ki Ruslar saldırmıyor, savunma hattını yeniden oluşturmak istiyor...

Bu hat o zamanki ABD ve Batı destekçisi Faşist Almanlar için idi

Ne büyük benzerlik ki bu kez de yine ABD ve Batı ürünü neonazi devlet terörüne var karşılarında

Ödlekler arkalarına sığınmış taş atıyorlar...

Yalan imparatorluğu!

2. Parlementer Sistem, Güçlendirilmiş farketmez ne demek?

Sorumluluğun en küçük parçalara bölünmüş güçcüklere dağıtıldığı ve ortada SORUMLU arandığında bulunmayan,

Sorumluluk olmayınca da seçilenlerin halk tarafından değil parti diktatörlerince seçildiği

Sorumluluk olmayınca kaos ve talana açık halka değil malum mahvillere hizmet edildiği bir sistem diye düşünüyorum.

Ve bu sistem Türkün tarihindeki sisteme de uygun değildir...

3. Şu an Habertürkte Nagihan Alçıyı izlerken sitenin ağır toplarının bu kadınla pişti olmasının keyfini çıkarıyorum...

Yürrrrü be Zelentskiyeva... ))

4. https://tr.sputniknews.com/20220228/...054307959.html

Vah Nagihan vah...

Bunlar mı senin kahraman Ukrakların?

Vah Zelentskiyeva vah...

Pişti ulen zevzekler!

5. Dünya savaşı sonrası Wilson ilkeleriyle Türkiye'yi yoketmeyi çalıştıklarını unuttuk AngloSaksonlarla Nato müttefiki olmak için Kore'de askerimizin hiç uğruna şehit ettirdik, bu o günün iktidarını haklı çıkarmamışdı. Dün de Suriye'de Kürdistan yaratmak isteyen Natoya karşı Suriye ve müttefiklerinin yanında savaşmamız gerekirken tam tersine karşısında savaştık ve yine hiç uğruna şehitler verdik.. Türkiye'yi yanlış tarafta savaşa sokup şehitler vermemiz hiçbir iktidarı haklı çıkarmaz bugünkünü de çıkarmadı.. Bugün yine ABD'nin Ukraynayı Natoya sokma girişiminden dolayı Nükleer bir savaş çıkarsa Nato'nun üyesi olmamız silah radar ve üslerini barındırmamız nedeniyle kendimizi Türkiyeyi birkaç kez yok edebilecek Nükleer füzelerin hedefi yaptığımızı da bilelim.. Bu Nükleer savaş tehlikesini atlatılabilirsek her Türk yurttaşı Nato'dan kayıtsız koşulsuz derhal çıkılması için uğraşmayı kendinin ailesinin ve halkının geleceği için ilk işi olarak görmeli.. Sözümüz Saksoculara değildir, onları ne dersek diyelim ikna edemeyeceğimizi biliyoruz..

6. Putin deli.. Putin pis.. Putin katil.. Putin şu Putin bu!..
    Rusyada AltınOrdu Kıpçak(Tatar) egemenliği sürseydi ve yine AngloSaksonlar nükleer füzelerini AltınOrdu başkentine yaklaştırmak isteseydi AltınOrdu başkanı da düşmanın kendine ani öldürücü bir darbe için yakınlaşmak istediğini anlardı ve Putin'den farklı davranamazdı..

7. Putin nükleer savaşta Rusyanın da yok olacağını bilir onun için buna cesaret edemez blöf yapıyor...
    Yoksa, "Sizin beni yoketmeye karar verdiğinizi görüyorum ama ben gidersem yanımda sizi de götürürüm" mü diyor..
    Yanlış düğmeye basıp da pardon yanlışlıkla oldu diyeceğimiz günlerde değiliz.. Bağzılarımız Nükleer tehlike karşısında Lay lay lom tepkisi veriyor ama biri bunlara hamam böceği olmadıklarını evin bodrumunda saklanarak bu savaştan sağ çıkamayacaklarını Bilal'e anlatır gibi anlatmalı..

8. Paranın Silah Haline Getirildiğini Bu Ölçekte Hiç Görmedim 29 Şubat*(King World News) – Dylan Grice:*kartı yalnızca bir kez oynayabilirsiniz. Çin, Tayvan'a girmeden önce ABD dolarına ihtiyaç duymamayı bir öncelik haline getirecek. Bu para tarihinde bir dönüm noktasıdır, ABD doları hegemonyasının sonu ve iki kutuplu bir para düzenine doğru hızlanma olacak.. https://mobile.twitter.com/MacleodFi...72147912056837
    Aynen öyle olacak.. İran ve Rusya'dan sonra Çin de Tayvan'ı anayurduna katmasıyla SWIFTsiz kalacak ve SWIFTçiler de kendi kazdıkları kuyuya düşecekler..
    SWIFT yasaksız Türkiye GDP-2021de 17.sıradan 21.sıraya düştü, SWIFT yasaklı İran 21.sıradan 17.sıraya yükseldi.. Maaşallah SWIFTsizlik yaramış İran'a!.. Murat Muratoğlu gibi Americanolar, ABD ve Batının yaptırım kararı aldığı ülkeler için derhal ölüm kararını imzalıyorlar helvasını yemeye hazırlanıyorlar.!. Ama hastanın ölmesi gerekirken niçin dirildiğini açıklayamıyorlar..

Sayfa 261/301 İlkİlk ... 161211251259260261262263271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •