Erdoğan : Ne Ukrayna’dan ne Rusya’dan vazgeçmeyiz
Erdoğan : Ne Ukrayna’dan ne Rusya’dan vazgeçmeyiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Montrö bildirisine imza atan emekli amirallere gözaltı
https://www.google.com/amp/s/www.soz...i-6354220/amp/
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Erdoğan : Bugün açıklanan veriler ekonomi programimizin başarıyla yürüdüğüne işaret ediyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Tüm dünyanın krizi haline gelen enstelasyonu sorununu süratle çözmekte kararlıyız . İnşallah yaz aylarından itibaren enflasyon sorununu önemli ölçüde kontrol altına almış olacağız .
Erdoğan : Meskenlerde ve tarımsal sulamada kullanilan Elektriğin %18 olan KDV’si %8’e düşürülmüştür
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
FIFA ve UEFA, Rusya Milli Takımı ve Rus kulüplerinin tüm organizasyonlardan men edildiğini açıkladı!
Yer İmleri