Sayfa 929/1001 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ortağım benim şortu gördün mü iki üç gündür kayıp kurusun diye astıydım
    Benim şortu duşakabinde asılı olarak buldum, ücbeş şort daha vardı ama seninkini göremedim, çok sert fışkırıyor suyun tazzikinden olsa gerek hertaraf şort dolu
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim şortu duşakabinde asılı olarak buldum, ücbeş şort daha vardı ama seninkini göremedim, çok sert fışkırıyor suyun tazzikinden olsa gerek hertaraf şort dolu
    Bu gün şortun parçasını bulsan ya ön ya arka açık kalır. İncir yaprağı bulmak gerekiyor

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Rusya dan çıkan paraların vs..gireceği yakın adres TÜRK BANKACILIK sistemi olmaya adaydır... diye bir beklenti/haber mümkün mü?

ya da orada çöken bankacılığa yakın yerdeki bankacılığımızı ön plana atar mı?

yoksa o haber mi?

3 aydır beklenen...GARANTİ

Hüseyin Günay
    @huseyingunayDC
    ·
    20d
    Biden şu an, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Polonya, Romanya, Birleşik Krallık, Kanada, Avrupa Komisyonu, Avrupa Konseyi ve NATO liderleriyle Ukrayna konusundaki son gelişmeleri konuşuyor.

Dün kendi topiğimde böyle bir haber geçtim Abka ,
    adamlar toplantıya sokmuyor biz nato ülkesi değilmiyiz,
    ABD ve Avrupa RTE kafasında bitirmiş hele putin bu dönemde daha çok aşağı kendini çekerse tamamen bu 2 aday oyun dışı kalır.
    para gelecekse seçim anketlerinde RTE net gidiyorsa onu fiyatlar piyasa ozaman gerçek yabancı girişi olur
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu gün şortun parçasını bulsan ya ön ya arka açık kalır. İncir yaprağı bulmak gerekiyor
    Çoğu yer açıkta kaldı Ayasofya abi, artık bu saatten sonra zevk almaya bakcaz.

bizonun buynuzuna krem sürsek faydası olur mu
    Hamdım Piştim Yandım

saatlikte 2220-2320 çok güzel bir trade aralığı..destek direnç olarak kullanılabilir..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Dayak 2 türlü yenir bir normal , birde ara dayağı
    bu yüzden dereyi görmeden paçaları sıvamayın.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    gundimen zaten longuz...ne tavugun kumda eşelendiği gibi eşeleniyorsun...

trollerin en büyük özelliği şu fetöcü şu solcu falan filan diye etiketlemektir...

aklınca bizde shortcuyuz...biz takım tutar gibi tutmayız a haber kafasında tek yöne bakmayız...

o sizin özelliğiniz...size göre ekonomide çohhh iyi...

iddaa falan sormuşsun ganyan bayi o yan dükkan burası gerçek parayla kahramanların cenk meydanı...

sen bilmezsin bu tür işleri anca leyleğin ömrü iki lak lak 2300 de aynısını konsuyordun şimdide 2100 dede...

ne işlem var ne başka bişey işin gücün milleti yukarı yönde trollemek...

gerekli yerlerdende maaşını almak...

Egonomi çohh Eyüü...:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hüseyin Günay
    @huseyingunayDC
    ·
    20d
    Biden şu an, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Polonya, Romanya, Birleşik Krallık, Kanada, Avrupa Komisyonu, Avrupa Konseyi ve NATO liderleriyle Ukrayna konusundaki son gelişmeleri konuşuyor.

Dün kendi topiğimde böyle bir haber geçtim Abka ,
    adamlar toplantıya sokmuyor biz nato ülkesi değilmiyiz,
    ABD ve Avrupa RTE kafasında bitirmiş hele putin bu dönemde daha çok aşağı kendini çekerse tamamen bu 2 aday oyun dışı kalır.
    para gelecekse seçim anketlerinde RTE net gidiyorsa onu fiyatlar piyasa ozaman gerçek yabancı girişi olur
    Yazma böyle trollerin yüreğine indireceksin...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 929/1001 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •