Sayfa 419/803 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Onlari paylarini alabilecek ya ittifakla devirebilecek guce networke sahip olabilsem zaten forumda Twitter da orada burada ciglik atmazdim. Fon yoneticisi haydar acunu bile darliyorum o da yatirim yapmisti yonetim degisince gorelim diye cevap vermisti bana simdi yaziyorum o da bu munasebete en azindan benim gibi cahil? ile girmiyor . Bunlarin haklarindan bir tane anadolu kaplani gelir de bizi asan seyler bunlar . Yuzde 5 toplamak da zor , yaklasik 19 milyon lot eder o dediginizi bulmak, bulsaniz da ortak etmek bu davaya zor , Herkes fiyat ne olur dio . Baktim Telegrama 2000 tane adam var 1000 lotlari olsa ortalama 2 Milyon lot eder , Twitter tepkileri vs cok ciliz . Kagit bi yerlerde toplanmis zaten cok fazla ky kalmamis Ziya sozen Erhan onal gibi adamlar ipekci aileleri tarzi Kucuk hissedarlar var , eski ust duzey calisanlarin cocuklari onlar da bu duzene bas kaldirmazlar, sirketten hala menfaat sagliyorlardir, gecenlerde YouTube yorumunda sirket icinden biri yapmisti yilbasi cikolatalarini bile ipekcinin firmasindan aliolar fahis fiyata alt kalite bir seye benzemeyen urunu diye . Anlayacaginiz duzen cark fena kurulmus, 3 ortagin arasi iyi degildir ancak tahminimce bunu onceden de soyledim yuzde 6 lik hissesi olan yasli bunak kocakarinin olmesi ve Onun kizinin satacagi lotlari ucuza kapatma oesinde bu gokyigitler bu sadece tahmin. Bu sirketin bas mikronu gokyigit ailesi ancak diger tarafta da uzan soyadi var babasinin ogludur o da bak daha ventures da donen dumenlere girmedik orada da Cemal Bey daha hakim olmasi gerekenin alti diyor

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Onlari paylarini alabilecek ya ittifakla devirebilecek guce networke sahip olabilsem zaten forumda Twitter da orada burada ciglik atmazdim. Fon yoneticisi haydar acunu bile darliyorum o da yatirim yapmisti yonetim degisince gorelim diye cevap vermisti bana simdi yaziyorum o da bu munasebete en azindan benim gibi cahil? ile girmiyor . Bunlarin haklarindan bir tane anadolu kaplani gelir de bizi asan seyler bunlar . Yuzde 5 toplamak da zor , yaklasik 19 milyon lot eder o dediginizi bulmak, bulsaniz da ortak etmek bu davaya zor , Herkes fiyat ne olur dio . Baktim Telegrama 2000 tane adam var 1000 lotlari olsa ortalama 2 Milyon lot eder , Twitter tepkileri vs cok ciliz . Kagit bi yerlerde toplanmis zaten cok fazla ky kalmamis Ziya sozen Erhan onal gibi adamlar ipekci aileleri tarzi Kucuk hissedarlar var , eski ust duzey calisanlarin cocuklari onlar da bu duzene bas kaldirmazlar, sirketten hala menfaat sagliyorlardir, gecenlerde YouTube yorumunda sirket icinden biri yapmisti yilbasi cikolatalarini bile ipekcinin firmasindan aliolar fahis fiyata alt kalite bir seye benzemeyen urunu diye . Anlayacaginiz duzen cark fena kurulmus, 3 ortagin arasi iyi degildir ancak tahminimce bunu onceden de soyledim yuzde 6 lik hissesi olan yasli bunak kocakarinin olmesi ve Onun kizinin satacagi lotlari ucuza kapatma oesinde bu gokyigitler bu sadece tahmin. Bu sirketin bas mikronu gokyigit ailesi ancak diger tarafta da uzan soyadi var babasinin ogludur o da bak daha ventures da donen dumenlere girmedik orada da Cemal Bey daha hakim olmasi gerekenin alti diyor
    foruma sık yazmsam da yazılanalrın %80-90ını okuyorum. konuları belli seviyede takip ettim. ama hiç bu çeyrekteki kadar beklentiden uzak ve muhasebe biliminin raporlamayı tayin edici etkisi dışında bir durum olmamıştı..

yeterli efor ve organizasyon yoksa bu durumda iyi hazırlanmış bir raporla CİMER (iyi bir yönetici özeti, rakamların tablolara anlatan, şmalarla desteklenmiş, giriş gelişme ve sonuç kurugusu sağlam) ve SPKya şikayet en doğru (diğer yollara nazaran az maliyuetli ve daha az zahmetli) yol olur.

SPKyı takmayan firma CİMERden korkar.. CİMER, SPKya "şu işe bakın" diyebilir. arkasına da telegramdan vb bir şeklinde online toplayacağınız imza, inceleme talebi vb etki edebilir.

ya da delille desekleniş tek vaka üzerinden dava takibi de işe yarayabilir. onlarca başlık açmaktansa sağlam delille desteklenmiş tek konu üzerinden dava ya da CİMERe şikayet. yönetimde organize bir iş varsa, kamu idaresinden birileri mutlaka bu firmaya bakar.. mahkeme için somut delil gereklidir. hepize kolay gelsin..

benim biresyel hesabım şudur: portföyümde yüzdesel olarak azdır ..yatırım yaptığım 2 hisse var. tkfen açık ara geridedir (%20den az).

firma değerinin bistten açık ara önünde olduğuna eminim.. o değer realize olana kadar beklemeye sabrım vardır. o değeri önemli ölçüde geriye götüren olaylar olusa çıkarım..

3. Tesekkurler sayin Maslak cok degerli oneriler, sevgiler bol kazanclar

4.  Alıntı Originally Posted by Maslak1 Yazıyı Oku
    sayın maximetu, ortada ortaklarınd adahli olan bir uzulsüzlük varsa (ben somut delil olmadan kesin var diyemem.. şüpheden sanığın yararlandğı bir hukuk vizyonu ile bunu diyemem.. yani,şüpheye mahal vermeyecke şekidle ispatlanmadan diyemem),tek çözüm halka açık kısmın yani biresyel yatırımcıların, bizlerin paylarının (ki bisttekinin bir mısmı mevcut ortaklar tarafıdnan bizte bildirmeksizin edinilmiş olabilir); yönetimde de bir grupla ittifak kurarak (genç Uzan?) mevcut yönetim kurulunu devirmek olabilir.. devasa organziasyonel kapasite ve eofr gerekir.. kolay değildir.. ana hissedelardan biri ile ittifak kurulur ve bistteki ortakalrla beraber %51e ulaşılırsa (ayrıca yönetim kurulu seçiminde imtiyaz yoksa.. ) işler değişir..

bir de %5 biraraya gelirse; şu şekşilde azınlık hakları var:

https://www.halkbankkobi.com.tr/tr/u...k-haklari.html

aramızda hukukçu varsa, daha doğru değerlendirme yapabilir.

bu son çeyrekte olan hesabi konular yenilir yutulur konular değil, doğrusu..
    Maxi ortak

İnşaat işini en iyi sen bilirsin

Benim olaya yaklaşımım şöyle :

- insanlık hali, bir işten zarar edilebilir
    Bazen işler kontrolden çıkar

Ancak (eğer varsa) yönetim, işlerin nereye gittiğini takip etmekle sorumludur

Bu anlamda 9. Ay sonunda kar açıklayıp, 3 ay sonra zarar açıklamak yenilir yutulur bir hata değildir. Hele hele bu dönemde kağıt değerini arttırıp sonra zarar açıklamak hiç bir şekilde iyi niyetli değildir

Burada bence ya çok büyük bir yönetim zaafiyeti ya da kötü niyet var

O Zaman hesap verilebilirlik ilkesi ile küçük yatırımcıya şeffaf ve dürüst açıklama yapmak zorundalar :

- bir Daha olmasın diye ne önlem aldılar ??????

Halka açık şirketlerde küçük yatırımcının hakkını korumak bağımsız yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğundadır

3 kuruş huzur hakkı ödemesine kul - köle olup gözlerini kapatmamaları gerekir

Bağımsız YK üyelerini SPK ya şikayet edip, yeni üye atanmasını sağlamak gerek

Siemens abla’ ya bir kere daha helal olsun, 3-5 kuruş huzur hakkı ödemesini suratlarına çaktı ve bastı gitti

Darısı diğer bağımsız YK üyelerinin başına

5. Kotu yonetim de etken ama asil kotu niyet var , siz kibar oldugunuz icin soyleyemiyorsunuz ben acik acik diyorum hirsizlik var !!! Insaat islerinin icindeyiz acik acik para kacirma var bu iste , vergi kacirma var . Insaat isleri zarar tabiki eder , Hadi diyelim ben yalan soyluyorum iftira atiyorum , katar Azerbaycan arasi para trafigi yuzunden katarda tekfende calisan adam soyledi ceza aldi katarda diye o da mi yalan soyluyor . Karanlik karanlik iliskiler , rusvetler. Serefini haysiyetini sktklerim madem yapacaksin Niye bu hirsizliginiza kirli islerinize bizi alet ettiniz halka actiniz . Tabi orada yaptiklariniz yetmiyor inside trade den 20-30 milyon dolar her seferinde tirtikliyor milletin parasini caliyorsunuz

"insider trading" 'i arastirmak icin baska nasil delil gerekiyor acaba?

illa tekfende calisan biri cikip, evet ben bilgi paylastim, mi demesi lazim

7. Sayin propolis
    Santiyedeki adamin donen dumenden haberi bile yoktur , o konuda haksizsiniz. Tepedeki levent kafkaslinin ve belki oradaki proje mudurunun bu dumenden haberi vardir . Islerde edilen bi zarar yoktur , zarar edilse is almazlar oyle sozlesme yapilmaz . Bunlarin yaptigi zararmis gibi gosterip patronun paralari yurtdisinda tutmasi odemelerin el altindan alinmasi ve sirket ortaklarinin zarar ettirilmesi. Muhtemelen bu isler Ali Nihat gokyigit ve damadi haci muratin onderliginde gerceklesen ust duzey yoneticilerin de bu ise ortak oldugu buyuk bir vurgun . Hem inside trade ile kagitlar yuksekten satildi . Hem paralar el altindan alindi , diger ortaklar da londrada california da paylarina duseni alirlar . Kuccuk uzan da amerikada goturmus yonetim giderine bakin yatirim tarafinin orada da dumen var , dumen bi guzel pay edilmjs. Olan kime oldu , bir seyden habersiz karar alma yetkisi olmayan sana bana . Paramiz Pul edildi, mason Ali pandir da bu isin icinde kimse bana Onun serefinden namusundan bahsetmesin acin bakin Ali aydinin da ayni duzenin adami oldugunu gorursunuz , rusyanin gireceginin haberini onceden aldilar bize degerli rubleleyle zararlari yazdirdilar simdi alacak ruble pul oldu Dolar karsisinda , Oyle boyle bi dumene kurban gitmedik . Bunlarin hirsizligini goren bilincli yatirimci lanet olsun dedi satti Onlarin kagitlarini alirlar yataya baglatip baktilar konjoktur degisecek kokusunu aldilar o zaman aciklamalar kaplar gelir . Bunlar muhalif gozukur ama rusvetlerini socarda da verir , oyle kirli asagilik bir firma bu . Nasil olsa hesap soran eden yok kuresel mekanizmayi arkalarina almislar dumenleri gizli el tarafindan korunuyor Biz de kurbanlik koyun gibi bekliyoruz. Niyetleri niyet olsa ortaklarina saygili olsalar 1 senedir Ceo cikar konusurdu, Allah coluk cocuklarindan cikarsin gun yuzu gormesin hepsi cok buyuk dolandirildik bunu cok ama cok ustaca yaptilar

8. Ulan 10 günde nerden nereye geldik be şu hale bak 18.43 şaka gibi resmen

Sayfa 419/803 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •