Hem tr de evler bedava deyip hemde abd den ev alacağım diyen tek insansınız. Tebrikler. Gerçekten bizlerle kafa buluyor olmalısınız. Yoksa analitik bir çözüm üretmeniz lazım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Hem tr de evler bedava deyip hemde abd den ev alacağım diyen tek insansınız. Tebrikler. Gerçekten bizlerle kafa buluyor olmalısınız. Yoksa analitik bir çözüm üretmeniz lazım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abd de emlak vergisinin acaip yüksek olduğunu aylarca yazdın
bunun nedeni hakkında 2 kelime edemiyorsun !!!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
These taxes pay for schools, parks and recreation, government employees' salaries and benefits, transportation infrastructures, and local law enforcement and fire departments.
https://www.thebalance.com/what-is-a...ssment-3193325
Tax History
YEAR......... PROPERTY TAXES........ CHANGE
2016 ........ $1,689......................+55.4%
2015..........$1,087......................+28.0%
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yahu adam troll ben kac sayfa önce dalgamı geçtim, mesajımı verdim zaten anlayan da anladı.
O sayfadan beri buna millet toplanmış laf anlatmaya çalışıyor. Her zaman yaptığı iş, atıyor kuyuya bir taş sonra çekiliyor kenara. Yemeyin şunu artık.
Bende de engelliydi aslında ama dayanamadım işte yaptım bir hata
Adam biliyor verginin neden yüksek olduğunu ama söyleyemez o zaman bütün troll argümanları çöker.
Verginin yüksek olmasının iki sebebi var;
1- Şehirlerin planlamasına/mimarisine bakın, metro ağlarına, yollardaki düzene, ağaçlandırmalara ve parklara bakın sebebini görürsünüz. Hangi avrupa şehrine gittiysem daha ağaçlandırılmamış park, yol kenarı, meydan görmedim daha. Ama öyle hikayeden ağaçlandırma değil...
2- Millete tembellik yaparak para kazanmayı teşvik etmemek için. O 10 tane ev al kirasını ye işi bizim gibi ülkelerde işler ancak. Avrupa'da yedirmezler. Çalışmayana mama yok.
Bir de siyahlarin yerlesmemesi icin bir politika ABD emlak vergileri.
300 bin dolara ev aldiniz, iki siyah aile tasinsa mahalleye, o ev 180 bin etmiyor.
Ozellikle yuksek emlak vergisi belirliyorlar ki, siyahlar alip yerlesemiyor.
Tabiki kimse bunu itiraf etmez, ama realite bu.
yalniz kimseyi savunma gibi bir niyetim yok bastan soyliyim.
demissiniz ki abd de emlak vergileri yuksek cunku kisi basi milli gelir fazla blabla..
arkadaslar ozellikle istanbulda satilacak ev kalmadiginda gelecek vergileri gorursunuz diyorum bu kadar..
Devletin su an herkesi emlak sahibi yapmaya calismasinin tek sebebi bu..dusunun ki paranizi bankaya koyuyorsunuz % 15 yillik faiz aliyorsunuz.sonra bankaya gidip ev alacagim diyorsunuz banka size ayni parayi yillik % 10 ile geri veriyor..
Yer İmleri