Sayfa 26/678 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 5419 madde; 201 - 208 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. nakit akışı da düzelmiş.

2. Fiyat ucuz kalmış oldu. yarın alım fırsatı verirse alıcıyım. Beklenti bitti diyip basar umarım.

3. 7,1 milyar dolar geldi yorumcular 27/30 bandına oturur demeye başladılar ne zaman böyle yorum olsa geri geliyor

4. aselsan daima fırsat verir merak etme ben tavan tavan gittiğine hiç sahit olmadım

5.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    asıl korkulması gereken ASELS in avlamaya alışkın olduğu ky gürühunun SİHA ların ASELS le alakası olmadığını anlayabilme ihtimali :=)) gerçi düşük ihtimal..
    sihaların kalbi kamerelar.yani sihaların kalbi aselsan.kalp yoksa sihalar bir hic pasa bunuda unutmamak gerek++ cıkış sebebi yuksek kar beklentisiydi sihalarlada alakası yok

6.  Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku
    Takip ettiğim dönemde bilanço öncesi hiç fiyatlama görmedim. Farklı bir neden olabilir

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2020 de bir kaç defa bilanço öncesi böyle hareketler yaptıydı fakat devamı gelmemişti bu defa farklı olur inş.

7.  Alıntı Originally Posted by changa Yazıyı Oku
    Endeksi bir süre sırtında taşıyacak bana göre, izleyelim görelim not:elimde aselsan yok, asla yatırım tavsiyesi değildir.
    ısındın artık yak lastikleri...

8. Bu sefer açıkladığı tablolarda pek bir falso yok gibi görünüyor. Net kâr 3 milyarlık ortalama beklentinin %30 üzerinde 4 milyar olarak gerçekleşmiş. Genel görünüm güzel denilebilir ve kur da oldukça desteklemiş kâr rakamlarını. Ayrıca nakit akışını toparlamış. Bu tabloların tahtaya pozitif yansımasını beklerim ancak adet olduğu üzere yarın aşağı basma olasılıkları yüksek. Hükümet iltisaklı olmasa ve doğru düzgün temettü dağıtan bir yapısı olsa alım fırsatı olarak nitelenebilir fakat mevcut şartlarda girmeyeceğim hisselerden, orası ayrı konu.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

Sayfa 26/678 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •