Sayfa 664/802 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    portföyün onda biri kadar daha tabandan mallandık...
    çok yükseldik namıssıza, umarım donsuz kalmayız :)
    herkes riskini kendi belirlesin aman, sonra ağlaşmayalım...
    bu kadar düşüşün bence bir anlamı yoktu ama yapacak birşey yok...
    daha önce de dedik bist burası...
    paraşütsüz düşüşleri meşhur bu aralar...
    ytd..
    Her koyun kendi bacağından asılır. Bende ekledim bol kazançlar. Şu an Acsel piyasa değeri 17 milyon dolar, yatırımlar sonrası yıllık belkide 20 milyon dolar ciro yapacak konuma gelecek. Başka birşey yazmaya gerek yok. Kesinlikle ytd

buralardan döndü döndü .......

Dönerse ümidim artacak, grafiğini de birilerine benzetiyorum ya bakalım hayırlısı...
    Dönmezse de yatırımcısıyız, yine buralarda olacağız lakin, sesimizi kısılmış bir şekilde...hadi hayırlısı bakalım...
    Kesinlikle ve kesinlikle ytd...

4. kaldır bakalım reha

5.  Alıntı Originally Posted by denlis100 Yazıyı Oku
    Fotoğrafın görüntülenmesinde problem olması ihtimaline karşı metin olarak da paylaşayım.

1-2020/12'de Amerika kıtasına ihracat bulunmazken, 2021/12 faaliyet raporunda Amerika kıtasına %11 ihracat yapıldığı bilgisi paylaşılmıştır.
    Amerika kıtasında yeni iş ilişkileri mi kurulmuştur? Şirketinizin Amerika kıtasına ihracatın devamı konusunda beklentileri nedir?

2- Üretim süreçlerinde maliyetlerin ağırlığını hangi kalemler oluşturmaktadır? Maliyet yüzde kırılımları nelerdir?

3- Uluslararası piyasadaki fiyatlandırmayı anlamak açısından takip edilebilecek bir CMC fiyat endeksi bulunmakta mıdır?

4- 2021/12 faaliyet raporunda 2500 tonluk SAF CMC yatırımıyla ilgili bölümde "yurtdışı müşterilerimizden gelen talep üzerine" ifadesi yer almaktadır.
    Buna göre bu ek kapasitenin müşterisinin hazır olduğu sonucunu çıkarabilir miyiz?

5- Yine 2500 tonluk SAF CMC yatırımıyla ilgili bölümde "CMC türevleri içerisinde en yüksek teknoloji ve katma değere sahip olan SAF CMC"
    ifadesi yer almaktadır. Bu ürünün favök ve net kar marj beklentisi yüzde kaçtır?

6- Toplam personel sayısı ve mavi yaka-beyaz yaka dağılımı nedir?

7- Yurtiçinde pazar payı yüzde kaçtır?

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yanıt alamadım ne yazık ki. Screenshot_20220225_212357.jpg

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Reha Bey az once Investco halka arzi icin bloomberg'de cikti. Dogrudan ifade etmemekle birlikte halka arz gelirinin mevcut sirketlerdeki yeni yatirimlarda da kullanilacagini isaret etti. Yakinda kokusu cikar, yeni yatirimin nasil finanse edilecegini anlariz.

tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.

7.  Alıntı Originally Posted by jayjaybk Yazıyı Oku
    Reha Bey az once Investco halka arzi icin bloomberg'de cikti. Dogrudan ifade etmemekle birlikte halka arz gelirinin mevcut sirketlerdeki yeni yatirimlarda da kullanilacagini isaret etti. Yakinda kokusu cikar, yeni yatirimin nasil finanse edilecegini anlariz.

tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
    İlgili grup çok büyük sermaye elde etti halka arzdan. Bu piyasa da bedava sermaye. Umarım güzel yatırımlar yaparlar. Sessizce pozisyon arttırmaya devam. Kesinlikle ytd

Geri dönüş ya da tepki hızlı olmadı...malum savaş olayı herşeyi etkiliyor... umarım biraz daha hareketlenir de çok bekletmez... bekliyoruz bakalım...
    Ytd

Sayfa 664/802 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •