-
Doviz burolarinda durum nedir ? Bilen varmi makas durumu ?
-
Bankalardan Türkiye Finans TFX target de 13.5 krş fena değil.
-

Originally Posted by
dell14
Doviz burolarinda durum nedir ? Bilen varmi makas durumu ?
Döviz bürolarında da artık disiplin !! sağlanmış. Adamlar bankalarla aynı makası uyguluyorlar. Zira artık her şey kayıt altında. tek parmak, tek ses , tek adam meselesi....
-
Tahtakale den haber verecek var ı? Orada makaslar genelde çok iyi oluyordu...Bilgisi olan bizi aydınlatsın lütfen
-

Originally Posted by
MKELES
Bankalardan Türkiye Finans TFX target de 13.5 krş fena değil.
Fena olmaz mı , zaten 40 gündür yatay giden dövizde yapacağımız kazanç direkt makasa gidiyor. Al- sat yapamıyoruz. Şunu anlarım '' Ülkenin içinde bulunduğu durum gereği ...... diye başlayan bir vatansever söylemle serbest piyasa işlemleri askıya alınmıştır '' deseler , eyvallah. Bizde başka kapıda ekmek ararız. Ama hem serbest piyasa diyeceksin, burnundan kıl aldırmayacaksın hem de her şeyi kontrol edeceksin.... yatırım tavsiyesi değildir.
-
Ben sürekli bu işlerle uğraşırım. 2 yıl önce banka ( fx değil ) müşteri temsilcisiyle direkt telefondan al-sat makasında 1 kuruşa itiraz etmiş ve bankayı değişmiştim. Şimdi 10 - 15 kuruş makaslar, resmen -uzak dur - mesajıdır.
-
Adama soruyorsun, nereye gitti bu para diye.
Ticari sir diyor.
Kullandigi para milletin.
Ulan para benim zaten ne sirri diyen var mi.
Yok.
Adam o nedenle konusuyor, ben iktidari bunlara nasil birakayim diye.
Adam her sey babasinin saniyor.
Sultan 1.Tayyip.
Biz de bu arada milleti guzelce open bankalara kiziyoruz, bu kadar makas olurmu diye.
-
Sor simdi bu Demiroren'in ZB'tan aldigi kredi geri odendi mi diye.
Aciklayamam diyecek, ticari sir.
Milletin parasi icin, millete verdigi cevap bu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri