Sayfa 285/993 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bulunduğum apartmanın mütahiti asansörünü eksik yaparak daireleri teslim etmiş. Daha sonra dava açılmış ve ben 3 sene önce müdahil oldum. O zaman ki bilir kişi eksikler için bir 50.000 tl değer biçmiş. Mütahit dava bitsin diye uzlaşmaya varalım size yasal faiziyle parayı ödeyeyim diyor. Şimdi bu eksikler en az 250.000 tutar. Avukat uzlaşın zaten paranız pul olur diyor. Tekrar bilirkişi değer tespiti yapamaz mı? Birde bu dava mütahitin iş yapmasına engel olabilir mi? Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler
    Syn Mkeleş rapor sizde var mı? varsa atarsanız size kaç paraya mal olacağını yazarım..

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1.000 Gaymeye depo dolacak yakında, 280S manda kasa Mercedesiniz varsa, şu an 1.700 gaymelik depo sizi öper.
    Reha Bey ben öptürmeye başladim.Benimki manda kasa değil ama öküz kasa (w124 200d) 70 litreye doyuyor.En son geçen sene fullemistim.Şimdi maastan maasa (emekli maaşı) 1/2 depo anca alabiliyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    2 inci el mi.Boya kaporta nasil.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dolar gayme ve petrol fiyatları bu seviyede devam ederse 2 liralık şimdilik hazır olalım, daha sonra 3, 4 devam eder, hiper enflasyona hoşgeldiniz.
    Hep 50 Liralık alanlar, daha marş basmadan 50 liralık mazotu bitirecek bu gidişle

No comment.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Birisi bunu aciklayabilirmi? Tamam ihracat icin ara mali lazim oda ithal ediliyor

Iyide dolar bu kadar firlamisken ithalat nasil artiyor hadi artti ihracat niye dusuyor?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,051
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Birisi bunu aciklayabilirmi? Tamam ihracat icin ara mali lazim oda ithal ediliyor

Iyide dolar bu kadar firlamisken ithalat nasil artiyor hadi artti ihracat niye dusuyor?

petrol ve doğalgaz da içinde diye biliyorum syn Ahmetg
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    petrol ve doğalgaz da içinde diye biliyorum syn Ahmetg
    Kis aylarinda dogal gaz ithalati artar birde petroldeki fiyat artisi odedigimiz parayi artirdi

Dogrumu anlamisim?

Sayfa 285/993 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •