Sayfa 479/682 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Bu kağıdın en az değeri 4-5 lira olmalı ki bedelliye katılım avantaj sağlasın... Belki o zaman kağıda talep olur.... Zaten şu anda kağıtta doğru dürüst KY kalmadı sanırım....2 liralık kağıdı 1 lira bedelli olarak verse ne olacak... GS % 400 bedelli yapıyor... 30 liralık kağıdı 1 liraya veriyor... Bu fiyatlarla bedelliye kendileri katılırlar ve belki de kağıtta doğru dürüst KY kalmadığını ( eğer öyleyse) görünce oturup düşünmeye başlamış olabilirler...
    SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
    Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Ancak, ben düşüş beklemiyorum. 2 altına gelirse yanılmış olurum. Kimse de bana güvenip almaz sanırım. Almasın zaten benim elinde var. Ayrıca forumda da üç bel kişi kaldı. Ağlama duvarı durumu yok, çıkan çıktı. Kaldırırsa veririm 3 üzerine, kaldırmazsa bedelli de olursa bedelliye girerim acelem yok. Borsa parasının 10 luk payımla buradayım.
    Aradan bir hafta geçmiş, aynı düşüncedeyim. Bakalım yanılacakmıyım?. Dünkü işlemlerde de al gülüm ver gülüm olmuş. Şeker 200 bin, ak 50 bin satmış, İş almış. Hepsi yalan dolan. Beklemeye devam.

3. Vay arkadaş ne ******** bir speksin sen ya 8.50 den 2 tl ye inmiş hisse 10 kademe gitmedin 3 haftada. Bu kadar ah ile nasıl yaşayacaksıniz bilmem. Abdestsiz dolaşmayın derim.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hepimiz yandık maliyetim çok yüksek
    ''Yatırım tavsiyesi değildir.''

5. Ek 5055

verdim çıktım hepsini, ben vermeyince gitmeyek sanırım. mastürbasyon yapıyor adam. Artık yukarı sür de az küfür ye.

6. Nasıl gidiyor diye bir bakim dedim. Gene aşağı yukarı yukari aşağı vurgun sonrasi dalga geçiyor hala. Sonu mepet gibi yillarca bekletcegini düşündüğüm için doya doya beddua ediyorum hergün . Allah sabir versin kalanlara

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Msi Yazıyı Oku
    Hepimiz yandık maliyetim çok yüksek
    maliyet ve kaç lot arkadaşım

8.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Vay arkadaş ne ******** bir speksin sen ya 8.50 den 2 tl ye inmiş hisse 10 kademe gitmedin 3 haftada. Bu kadar ah ile nasıl yaşayacaksıniz bilmem. Abdestsiz dolaşmayın derim.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hacim var gibi. Satan niye satıyor zararda iken anlamak zor

Sayfa 479/682 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •