Sayfa 520/563 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Durum budur diğer yorumların hepsi coptur
    bundan bahsediyorum neyse size yürek üzemem forum herkese açık herkes kendi muhakemesini yapar.

2.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    bundan bahsediyorum neyse size yürek üzemem forum herkese açık herkes kendi muhakemesini yapar.
    Ne dediğini anlamadım? Yürek üzemem ne demek ?

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Ne dediğini anlamadım? Yürek üzemem ne demek ?
    ''Cambaz Şahonun Hainlerine'' kalbimi yoramayacağımı sinirlenemeyeceğimi belirten bir deyim.

4.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    ''Cambaz Şahonun Hainlerine'' kalbimi yoramayacağımı sinirlenemeyeceğimi belirten bir deyim.
    Kendin ile çelişen bir adamsın. Beni hakim savcı değilsin diye suçluyorsun, sonra kendince bana Cambaz diyorsun, hatalı pay bilgisi veriyorsun, bu yanlış diyorum. Neyi maskeliyorsun diyorsun. Ne maskelemisim diyorum. Cevap vermiyorsun. Kendi üzüp uzmemen zerre umurumda değil, ama kendince sıfat takip, çamur atmanın benim nazarımda her daim bir cevabı olacaktır.

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Kendin ile çelişen bir adamsın. Beni hakim savcı değilsin diye suçluyorsun, sonra kendince bana Cambaz diyorsun, hatalı pay bilgisi veriyorsun, bu yanlış diyorum. Neyi maskeliyorsun diyorsun. Ne maskelemisim diyorum. Cevap vermiyorsun. Kendi üzüp uzmemen zerre umurumda değil, ama kendince sıfat takip, çamur atmanın benim nazarımda her daim bir cevabı olacaktır.
    Cambaz Şahonun Hainlerine ifade si tırnak işareti içinde buda ifadenin alıntı yapıldığını gösterir ifadede tam olarak sizin ifadeniz şaho meşhur dolandırıcı cambaz şaho Ardahan yöresinde ki sizde zamanında benzer bir hikaye anlatmıştınız pungarın kelime manası hain yani size sizin istediğininz şekilde kullandığınız isimle hitap ettim ve hitap ederkende tırnak işareti ile ifadenin size ait olduğunu belirttim.

6.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    Cambaz Şahonun Hainlerine ifade si tırnak işareti içinde buda ifadenin alıntı yapıldığını gösterir ifadede tam olarak sizin ifadeniz şaho meşhur dolandırıcı cambaz şaho Ardahan yöresinde ki sizde zamanında benzer bir hikaye anlatmıştınız pungarın kelime manası hain yani size sizin istediğininz şekilde kullandığınız isimle hitap ettim ve hitap ederkende tırnak işareti ile ifadenin size ait olduğunu belirttim.
    Bu kadar saçmalığı kaldıramayacağım. Lütfen bana hitaben yazma olurmu. Ben senin ifade ettiğin şekilde hiç bir şey yazmadım. Kafan çok karışık. Biraz dinlen. Birde bir erkeğe fazlaca karnından konuşmak yakışmaz. Net ol..

7.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Bu kadar saçmalığı kaldıramayacağım. Lütfen bana hitaben yazma olurmu. Ben senin ifade ettiğin şekilde hiç bir şey yazmadım. Kafan çok karışık. Biraz dinlen. Birde bir erkeğe fazlaca karnından konuşmak yakışmaz. Net ol..
    Oradan gözüküyor mu vaybe baya büyük demek.

8.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    24,50 TL hısse fiatı ıle GÜLER YATIRIM' A RTALB Hissesi aldırdı, GÜLER yatırımcısı yaklasık % 40 zarara soktu bu işlem ile, 24,50 hisse fiatı ıle güler holdınge rtalb hıssesı aldırrıken; murat guler ve yakınları rtalb hıssesı satış gırdıler. alenı hırsızlık yapıldı ve ılıskılı taraflar ıslemlerı uzerınden suç ışlendı, GÜLER yatırım holdıngın yatırımcıları sırf bu yuzden bıle dava acabılırler.. bence spk ve cımere bu konuyu yazın, deyın kı ; bız guler yatırım holdın yatırımcılarıyız, şirketımızın ıstırakı olan rtalbe tahsısılı sermye artırımı ıle bıze hısse aldırdılar, ve hıssyı 24,50 den aldık. şimdi ise hısse fiatı 16 tl, ustelık rtalb kar ederken aldırdılar. kar eden bır sırkete bedellı yapmak uygun olmamasına ragmen, burda hem şirketın bedellısne gıren fırmanın yanı guler holdıngın yatırımcıları zarar ugrattılar. guler holdıng 24,50 den tahsıslı ıle hısse alırken rtalbdeb, kımler satışa geçtı ? bu ıncelensın, ilişkili işlemler den ötürü bır suç işlenmiş mı ? tahssıslıye ragmen hısse fıatı neden dustu, şirket rekor kar acıklamasına ragmen.. GÜLER HOLDING VE YATIRIMCILARI RESMEN APTAL YERINE KOYDU VE NET BIR SEKILDE SOYULDULAR. GÜLERIN FORUMUNDA BİR KAÇ KISI SUREKLI HISSEYI OVDU ONLAR KENDILERINI ÇOK IYI BILIYORLAR.. ONLARDA BU HIRSIZLIGIN BIR PARCASI. ALIN BUNU CIMERE YAZIN.. SPK YA YAZIN, E DEVLET UZERINDEN..A1 GIRISIMDE GULER HOLDINGIN PAYI NEDEND DUSTU, A1 KAPITALIN ONAYI NEDEN GELMIYOR, GULER HOLDING RTALBDEN NEDEN 24,50 DEN HISSE FIATI ALDI, A1 GIRISIM UZERINDE ALINAN SIRKETLERIN DEGERLEME RAPORLARI YATIRIMCI ILE NEDEN PAYLASILMIYOR, BU SIRKETLER FAAAL MI ? AKTIFLERI NELER ? RTALB NEDEN TEMETTU YADA KAR PAYI VERMIYOR.. SOYULDUK BUNLARI YAZIN LUTFEN
    Durum budur

Sayfa 520/563 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •