Sayfa 1221/1316 İlkİlk ... 2217211121117112111219122012211222122312311271 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 9,761 - 9,768 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

Peki bu olayin nasil cozulmesi gonlunden geciyor?
    Ben isgalin maksimum uzamasini istiyorum. Cok ciddi yaptirimlar var, ne kadar uzarsa o kadar az yanina kalacak bu dikatorun. Tabi oteki taraftan masum insanlar olecek. Biraz zalimce oluyor ama ben boyle olmasini istersim insanligin gelecegi icin.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yanlis anlasilma olmus Dory. Sayfalarca sarki koyana idi o mesajim, dinleyene degil.
    Saka idi ayrica, elestirmiyordum!
    Cok carpildim kuslarda, kotu tradeler hep. Dur bakalim.
    Bizi ilgilendirmez ne koyduğu. Hoşuna gitmiyorsa okumamalısın. Ama okuyorsun

Üzüldüm çarpılmana. Ben seni anlıyorum. Şimdi bir arkadaşın olarak çok param olsa, üzülme diye zararını telafi etsem sen yine finansal yatırım yapar ve aynı duruma sokarsın kendini. Di mi? Bu işin tek çözümü var bence. Hobi olarak yapmak.

Bi denesene ya

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Peki bu olayin nasil cozulmesi gonlunden geciyor?
    Ben isgalin maksimum uzamasini istiyorum. Cok ciddi yaptirimlar var, ne kadar uzarsa o kadar az yanina kalacak bu dikatorun. Tabi oteki taraftan masum insanlar olecek. Biraz zalimce oluyor ama ben boyle olmasini istersim insanligin gelecegi icin.

Herşey zamanla çözülür. Devran her zaman döner. İyilik kazanır.

Sen de iyi ol diyorum. İyi insan ol

Ben artık yazmıyim. Bak sen adımı yazıyorsun diye cevaben yazıyorum. Yoksa şu an sanki eski sevgilinin mekanına gelmiş kendini göstermeye çalışan insanlar gibi hisler oluşuyor içimde.. Racona da ters bu işler..

Anla bak açık açık buraya da yazdım

Hay Allah ya.. Her neyse Vallahi çok güldüm bunu yazarken..

Hoşçakal

Tammam Dory. Madem yazmak istemiyorsun bu topikte ben de konusturmam seni artik.

Iyilik kazanir mi acaba gercekten?

Denesene. Birine bir kötülük yap. Neler hissedeceksin bir bak.
    Bir başkasına da iyilik yap. Ama karsilik beklemeden tabi. Yoksa beklersen nankörlük yapar filan çok sinirlenirsin bu seferde İyilik karşılıksız yapılandır. Bir teşekkür değil içsel huzurdur ödülü. Vallahi dene. Cevabı şipşak bulacaksın.

Kötülerin kazanımları somut görünebilir ama güçlü görünümlerinin altında içsel dünyaları bitik.. Bu da cezaları.. Bunun daha ileri derecesi de taşlaşmış kalplerdir ve hallerinin farkında olmamaları yani şuursuzluk halleri de böylelerinin cezaları oluyor. Sense onu kazandı saniyorsun.

Düşmanımın başına bile gelmesin bu hal. Cok fena.

Gonzales bu sondu di mi ben artık yazmıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Tatli ruyalar
    Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Mert baba, gündüz niye yoksun sen?
    İş güç falan filan ..bilirsin beni kaldırım muhendisiyim
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1221/1316 İlkİlk ... 2217211121117112111219122012211222122312311271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •