Selamlar... OSD (Osmanlı Borçlanma Araçları) fonu bir kaç gündür düşüyor. Halbuki döviz ve borsa artışta-bir miktar tutuyor.Sebebini bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.
Selamlar... OSD (Osmanlı Borçlanma Araçları) fonu bir kaç gündür düşüyor. Halbuki döviz ve borsa artışta-bir miktar tutuyor.Sebebini bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.
Tzt ne yapmis oyle ,%+ 4357
İcindede degisik seyler var
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Osd de %14 gibi eurobond var dolar yukselince eurobond dan dolayi osd
Getirisi duser
Osd iyi getirmesi icin dolar dusecek,icindeki hisse senedi yukselecek.
Daha sabit getirili NZH,AHU,GA1,GTF
NRG,PNN
YTD.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbette dostum.... Benim su an baska hic bir gelirim yok, fon harici ama onun da stopajlari varsa odeniyor elbette otomatik.... Seneye emekli maasi var ama onun da beyanname de yeri yokmus, o sevindirici.......
Bu sene beyanname ile basliyorum vergi vermeye, dolayli vergi zaten bol bol oduyoruz ama gore gore odemek baya bi yoruyo bunyeyi, cunku kendi kendimizi sisteme ifsa ediyoruz.
elbette capraz sorguda yakalanip okkali ceza yemek yerine bunu tercih ederiz, hem devletimize de destek oluyoruz zaten de hic olmadigimiz kadar degil mi
kisa not bizim yazlik sitede bazi lari imar barisi yapti odemeleri yapti bazisi nin umrunda olmadi ama onlara da ceza filan gelmedi, bizim ulke boyle, korkan yada ulkesine vergi veren istekliler gidip takir takir odeme yapiyo ama umrunda olmayan da yakalanma korkusu da yoksa ole keyf yapa yapa yatiyo... degisik isler...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri