Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Cok ilginç ..

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Cok karisik degil dostum.
    Gecen yil 53bini gecersen beyan edip vergini iki taksit ile oduyorsun, yaklasik getirinin yuzde 20si vergiye gidiyo dusun, banka ya vadeliye koysan da yuzde 20 stopaja gidiyo o yuzden ayni kayip ama eurobond da okkali kupon gelirin oluyo, kagitlari alip sonuna kadar tutarsan olay bu sekilde gelisiyor..

2022 icin de 70bin tl den cok getiri almaz isen zaten beyan da etmene gerek yok cukka cepte olur..
    Servet verdiğin bilgiye bir ek de ben yapayım. Eğer kira gelirin varsa eurobond gelirine bu geliri de eklemen gerekiyor. İki gelirin toplamı dediğin muafiyet sınırını aşıyorsa yine vergiye girer. Ben böyle biliyorum.

3. DZT portföyünün %100 ünü dt yapmış ilgilenenlere duyurulur ,benim şimdilik ilgi alanımda değil

4.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Sn. kandirildim geçmişten bugüne varil petrol fiyatı ile bizim benzin fiyatını karşılaştıran grafik çizdirme imkanı varmıdır?
    Yorum olarak ne yapacağınızı can kulağıyla bekliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar nitelikli yatırımcı olmak için istenilen miktarın çalıştığınız o kurumda mı olması gerekiyor? İş bankası öyle diyor da. Diğer bankalarda da durum aynı mıdır? Bankalardan serbest fon alan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Bol kazançlar
    MKK'daki sicil numaranıza kayıtlı sermaye piyasası araçları 1 milyonu aşmalı.
    Tek kurumda da olur, çeşit çeşit kurumda da.

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Yerine ne koyacaksın? Önce onu düşün derim. Gerilim devam ettiği sürece yoluna devam eder diye düşünüyorum. Ayrıca dünyada para bolluğu var. FED faiz artışında 0.25 falan demeye başladı. Tabi bir yerde kar realizasyonu olur ama sanki biraz daha vakit var gibi. Asıl altın ons fiyatı 2045 dolar fiyat seviyesi ile zirvede. Bir yerden düzeltme gelirse öyle gıdım gıdım olmaz çok sert olur diye düşünüyorum. Ama ne zaman olur olur? Asıl soru bu. Bol kazançlar finans.
    Aslında dönem dönem çıkıp PPF'de kalmak bile daha kazançlı olabiliyor.

Mesela altın ve brent bugün gerilemeye başladı.
    Daha da düşerlermi, yoksa öylesine bir soluklanmamı bilmek mümkün değil.

Bana sanki onslarda, brentte artık tepeye geldiler gibi geldi, o yüzden TGE'leri satmak işe yarar demiştim.

altın ı iyi takip etmek lazım ,brent arkasından gelir.yarın bakacagım.su an ppf de bekliyorum fırsat için ,1 valorlu fon lar fena getirmiyor ama satısta 1,5 gun gibi valor uzun olabiliyor

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar nitelikli yatırımcı olmak için istenilen miktarın çalıştığınız o kurumda mı olması gerekiyor? İş bankası öyle diyor da. Diğer bankalarda da durum aynı mıdır? Bankalardan serbest fon alan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Bol kazançlar
    İş Bankası'nda bana da aynısını demişlerdi, ısrar edince Merkeze danışıp yapmışlardı.

Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •