Rpd +%5.64 gösteriyor ama hatalıdır sanırım. Hatalı değilse degisken fon için mükemmel başarı elde etmişler...
Azimut Portföy gezinomi hissesinin %5'ini almış, hisse yeni halka arz oldu ve iki gundur tavan gidiyor. Azimut fonları tutanlar için olumlu olmuş.
TZT ZİRAAT PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU napti bugun bole anlamadik.............. yuzde 4.33+
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Arkadaşlar nitelikli yatırımcı olmak için istenilen miktarın çalıştığınız o kurumda mı olması gerekiyor? İş bankası öyle diyor da. Diğer bankalarda da durum aynı mıdır? Bankalardan serbest fon alan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Bol kazançlar
Yerine ne koyacaksın? Önce onu düşün derim. Gerilim devam ettiği sürece yoluna devam eder diye düşünüyorum. Ayrıca dünyada para bolluğu var. FED faiz artışında 0.25 falan demeye başladı. Tabi bir yerde kar realizasyonu olur ama sanki biraz daha vakit var gibi. Asıl altın ons fiyatı 2045 dolar fiyat seviyesi ile zirvede. Bir yerden düzeltme gelirse öyle gıdım gıdım olmaz çok sert olur diye düşünüyorum. Ama ne zaman olur olur? Asıl soru bu. Bol kazançlar finans.
Yer İmleri