Sayfa 347/1002 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by nida Yazıyı Oku
    bu arada nasdaq green energy an itibarı ile +%7. 2
    rusya'nın yıl sonuna kadar ihracata kısıt getirmesi ve çin'in ihracata dayalı büyümeyi terk ederek iç piyasaya üretime dönerek emtia stoklamaya yönelmesi emtia'da artışın devam edebileceğini düşündürüyor.
    aoy
    gzh
    ıkp
    old
    yjh

2.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    aoy
    gzh
    ıkp
    old
    yjh
    20 Şubat - 7 Mart arası getirileri

3. Rpd +%5.64 gösteriyor ama hatalıdır sanırım. Hatalı değilse degisken fon için mükemmel başarı elde etmişler...

4. Azimut Portföy gezinomi hissesinin %5'ini almış, hisse yeni halka arz oldu ve iki gundur tavan gidiyor. Azimut fonları tutanlar için olumlu olmuş.

TZT ZİRAAT PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU napti bugun bole anlamadik.............. yuzde 4.33+
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. Arkadaşlar nitelikli yatırımcı olmak için istenilen miktarın çalıştığınız o kurumda mı olması gerekiyor? İş bankası öyle diyor da. Diğer bankalarda da durum aynı mıdır? Bankalardan serbest fon alan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Bol kazançlar

7.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    20 Şubat - 7 Mart arası getirileri

Sn. kandirildim geçmişten bugüne varil petrol fiyatı ile bizim benzin fiyatını karşılaştıran grafik çizdirme imkanı varmıdır?

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Brent petrol Mart 2020'de 18 dolara kadar düşmüştü.
    Şimdi 130 dolar.
    Fark %622

TGE son 6 ay getirisi %133

Ufak ufak satsak mı TGE'leri acaba diye düşünmeye başladım.
    Yerine ne koyacaksın? Önce onu düşün derim. Gerilim devam ettiği sürece yoluna devam eder diye düşünüyorum. Ayrıca dünyada para bolluğu var. FED faiz artışında 0.25 falan demeye başladı. Tabi bir yerde kar realizasyonu olur ama sanki biraz daha vakit var gibi. Asıl altın ons fiyatı 2045 dolar fiyat seviyesi ile zirvede. Bir yerden düzeltme gelirse öyle gıdım gıdım olmaz çok sert olur diye düşünüyorum. Ama ne zaman olur olur? Asıl soru bu. Bol kazançlar finans.

Sayfa 347/1002 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •