-
Selamlar... OSD (Osmanlı Borçlanma Araçları) fonu bir kaç gündür düşüyor. Halbuki döviz ve borsa artışta-bir miktar tutuyor.Sebebini bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.
-
Tzt ne yapmis oyle ,%+ 4357
İcindede degisik seyler var
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Osd de %14 gibi eurobond var dolar yukselince eurobond dan dolayi osd
Getirisi duser
Osd iyi getirmesi icin dolar dusecek,icindeki hisse senedi yukselecek.
Daha sabit getirili NZH,AHU,GA1,GTF
NRG,PNN
YTD.

Originally Posted by
Levan34
Selamlar... OSD (Osmanlı Borçlanma Araçları) fonu bir kaç gündür düşüyor. Halbuki döviz ve borsa artışta-bir miktar tutuyor.Sebebini bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Merhaba, konu eurobond getirisi ama...

Originally Posted by
ayurdakok
53bini geçersen 7000 TL istisna hakkından yararlanamıyorsun. Ben 1 yılda 14.400tl kira geliri elde ettim. Giderleri gösterdikten sonra 600tllik vergi çıktı.
-
Elbette dostum.... Benim su an baska hic bir gelirim yok, fon harici ama onun da stopajlari varsa odeniyor elbette otomatik.... Seneye emekli maasi var ama onun da beyanname de yeri yokmus, o sevindirici.......
Bu sene beyanname ile basliyorum vergi vermeye, dolayli vergi zaten bol bol oduyoruz ama gore gore odemek baya bi yoruyo bunyeyi, cunku kendi kendimizi sisteme ifsa ediyoruz.
elbette capraz sorguda yakalanip okkali ceza yemek yerine bunu tercih ederiz, hem devletimize de destek oluyoruz zaten de hic olmadigimiz kadar degil mi

kisa not bizim yazlik sitede bazi lari imar barisi yapti odemeleri yapti bazisi nin umrunda olmadi ama onlara da ceza filan gelmedi, bizim ulke boyle, korkan yada ulkesine vergi veren istekliler gidip takir takir odeme yapiyo ama umrunda olmayan da yakalanma korkusu da yoksa ole keyf yapa yapa yatiyo... degisik isler...

Originally Posted by
Tbey35
Servet verdiğin bilgiye bir ek de ben yapayım. Eğer kira gelirin varsa eurobond gelirine bu geliri de eklemen gerekiyor. İki gelirin toplamı dediğin muafiyet sınırını aşıyorsa yine vergiye girer. Ben böyle biliyorum.
-

Originally Posted by
cerento
Osd de %14 gibi eurobond var dolar yukselince eurobond dan dolayi osd
Getirisi duser
Osd iyi getirmesi icin dolar dusecek,icindeki hisse senedi yukselecek.
Daha sabit getirili NZH,AHU,GA1,GTF
NRG,PNN
YTD.
M2007J20CG cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler. Yani bu fonda döviz yükselecek diye korkucaz.Ortamın hiç desteklemediği bir durum
-
Extra bir mali yuku yoksa gecebiliriz aslinda...
ama vergiler cifte cifte gelmeye baslar ise yanariz zaten sabit gelirim de yok yahu...

Originally Posted by
myfinans
MKK'daki sicil numaranıza kayıtlı sermaye piyasası araçları 1 milyonu aşmalı.
Tek kurumda da olur, çeşit çeşit kurumda da.
-
Benim banka online sube de tek tus ile geciliyor ama gel bakalim subeye imzalari at diyebilirler, ole baktim bugun o kisma.......

Originally Posted by
eusebio
İş Bankası'nda bana da aynısını demişlerdi, ısrar edince Merkeze danışıp yapmışlardı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri