Sayfa 839/1019 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yapılan servet transferi, dar gelirli den al, zengine aktar...
    Sistem vatandaşı sögüşlemek üzeri kurulu.!!!
    Sistem ölümü gösterip sıtmaya razı etmek üzere dizayn edilmiş.!!!
    Sistem 3 çocuk yapmak üzere ayar çekilmiş.!!!
    Ne kadar çok keriz o kadar çok köfte.!!!
    Durmak yok.!!!
    5 Li çeteye peşkeşe devam.!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba'dan korkutan açıklama! '48 saat kaldı, tüm Avrupa tehlikede'

09.03.2022 17:05 | Son Güncelleme: 09.03.2022 17:05

Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi sonucunda Çernobil Nükleer Santrali’ni besleyen elektrik şebekesinin hasar gördüğünü belirten Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, 48 saat sonra soğutma işlemlerinin durarak radyasyon sızıntısı olacağını ve bunun tüm Avrupa'yı tehlikeye atacağını söyledi.

bir bu eksikti.....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    benzin mazot alımları çok azaldı....benzin istasyonları yüzde ile çalışmıyorsa, eskisi gibi aynı miktar pay alıyorlarsa; gelirleri çok düşer....
    Benim gözlemim öyle değil, trafikteki araç ve trafikte azalma göremedim son zamanlarda, yakıt istasyonları da normal çalışıyor, genelde bir kaç araç sıra oluyor.
    Benim tek lüksüm işe arabayla gidip gelmek, bu yaştan sonra arabayı bırakıp servis/toplu taşımaya dönemem, hayatımın çoğu yollarda geçti zaten biraz rahat etmek istiyorum. Benzin kaç lira olursa olsun arabaya devam. Benimle aynı durumda olan veya düşünen çok kişi vardır, keyfiyeten araba kullanan varsa kısabilir ama mecburen kullananlar devam etmek zorunda.
    Arabadan vazgeçsem çocukları servise vermek zorundayım servis ücreti arabayla götürüp getirmekten daha pahalı, bu da var.
    İşin sonucu bu zamlar talebi fazla kısmayacak bence, ancak iğneden ipliğe herşeye zam olarak yansıyacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Tiksinmeye basladim artik.

Alintilamayin diyorum.

Yazacaksaniz alintilamadan yazin.

Yoksa bu basliga girmeyecegim..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Ankara Özel halk otobüs esnaf odası;

Ankara halkından özür dileyerek,
    akaryakıt zamlarını sebep göstererek yolcu taşımayı yapmayacaklarını açıkladı.
    2.25 Tl.
    bilgi notunu paylaştı.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Daha önce zam yaptılar, bu ekstra zam değil mi?
    Aynen bu ekstra zam. Bu bile yetmiyor aslında diyorlar.

https://www.bloomberg.com/news/artic...telekom-buyout
    Varlık Fonu, Türk Telekomun %55 hissesini almak için bankalardan 1.6 milyar dolarlık kredi anlaşmasına hazırlanıyor.!!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Brent neden dusuyor....

Sayfa 839/1019 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız