Sayfa 187/1007 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dolar bazlı %1 çıktı ama akmasa da damlaması lazım

Biz düşmedik ama dolar bazlı zaten dibe yakınız gibi aşağıya hiç vermiyorlar
    Kesinlikle. Derdi 125 doları kırdırmamak. Kırarsa alt da boş bayağa. Ama 150 dolarda da dur diyor.
    İstediğini de kolayca yapıyor .Makinalar ile para sokmadan karşılıklı işlemler ile yukarı alabiliyor.

Benim asıl sıkıntım Rus borsası. Yarın açılacak sanırım. Onu bahane eder mi görmek lazım

2. Petrol iyi geri geldi%12

3.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    galibam 24 subat sabahneyn 10:00 daki şort sopasinin aynisinin tipkisini yarin sabah longggg diye oturtturu vermeden kapatmacak fiskiyenin bompasının vanasını..
    Şortta ısrar olmaz.. madem bi m.k yedin iplise uydun giydin şortunu, baktın niyeti kötü, fışkırtmanın tazzik ve debisi artıyo hemen pes diyip ben temettücüyüm diye palaya teslim olcan, ısrar edersen tl bazlı ralli oluverür
    hadi lönkle ısrar edersin, düşse düşse en fazla ederine kadar düşürürler dersin, bi yerden soona alırlar ve zararı kurtarma şansın olur. şort üüülemi abi, fışkırtmanın limiti yok, bknz. bir Sasa yada bir ereğli grafikisi
    Hamdım Piştim Yandım

4. Petrol işini tam bilmiyorum, ama akan vanayı kapatınca o kuyu bazen tekrar işler hale gelmeyebiliyormuş, çıkanı depo etmek veya satmak gerekiyor olabilir.

Devasa havuzlar yapılıp biriktirme yapmıyorlar olası bir sabotaj veya kazada büyük yangın olabilir diye. Öte yandan ABD yer altındaki boşluklara sürekli petrol basıp baka yerden alarak taze petrolü stratejik rezerv olarak saklıyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Petrol iyi geri geldi%12
    Bu geceki zamları geri çekmeleri lazım..ve ekstra indirim
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

toplu taşıma ücretlerine feci zam gelebülü

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Bu geceki zamları geri çekmeleri lazım..ve ekstra indirim
    Dinlediler seni gözümün yağı...katırcı

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Dinlediler seni gözümün yağı...katırcı
    Büyük düşüş oldu yarında indirim yapsınlar 1-2 TL..çıkarken çıkıyor inerken zam durduruldu yetmez..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 187/1007 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •