Sayfa 218/1007 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Abicim ciksinlar yabancılar valla biz bize takilalim bıktık yav dışarıda bişey oluyor burası yerle bir falan yani eskiden öyleydi şimdi yabancı payı azaldı olaylara kısmen daha duyarsız borsa mız. Hepten gitsinler abicim hiç değilse kaybettiğimiz para yine yerliye gider sonra bi şekilde alırız falan filan...Yıllardır yabancılar tokatliyo bizi...bank of America mesela robotuyla soyup soğana çeviriyor milleti...gitsinler dibs falan takilsinlar borsamiza ilismesinler allah allah yav...
    Halka arzlar olmasa
    aslında yeni girenlerle burası yabancı satışını karşılar
    ve yukarı da gider
    fakat
    Bir taraftan halka arzlar
    bir taraftan çıkan yabancı
    zor yanı işler

2.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    https://www.ft.com/content/dca77dfb-...f-a2778d115410

150bn$ sıkıştıı, 86sı borsada

Foreign holdings of Russian equities totalled $86bn at the end of 2021, Moscow Exchange data show. Foreign investors also held $20bn of Russia’s dollar debt and rouble-denominated sovereign bonds worth $41bn, according to the central bank,
    vah vah vah.. çok paraları sıkışmış, yazıktır

rusya merkez bankasının 630 milyar dolarlık rezervine el koyulmasından bahseden pek yok, paraları sıkışan at hırsızları eninde sonunda dondurulan rezervlerden tahsil ederler paralarını.. rus şahısların mallarına mülklerine el koyuyosun, rus merkez bankasının sende duran rezervine el koydum diyorsun, parası sende duran diğerleri ne düşünüyor bu konuda acaba, çinliller, araplar, hintliler, latin amerikalılar.. bu haydutluk esasen bretton-woods ayarında bi mesele

shortta fırsastı kaçırmıyor.. 2 dakikada yine 1500 aldı..
    bu robotlar otomatik silahla herkese ateş ediyor.. arada sıyrılan yok

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Bu kadar stres bana yeter.
    Pala dün gece çok stres yaşattı bana.
    Gene istediğim yerden kapattım.
    Bugün daha işlem açmam.
    dostum kanma şu trollerin masallarına 10 gündür yazmayan adam dün gece 2370 de neden yazdı sanıyorsun...

10,000 puan çaktılar...güzelleme gelinnce bilki düşeceğiz... forumda bu iş için paralı elemannlar var...

pozları yok ama burda laklak peşindeler.....

6. 2 kontratla 900 -1000 tl arasında kar-zarar yapıyorum

2 konrtat gerçekten yeterli

7. dax tam spek borsası olmuş

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dostum kanma şu trollerin masallarına 10 gündür yazmayan adam dün gece 2370 de neden yazdı sanıyorsun...

10,000 puan çaktılar...güzelleme gelinnce bilki düşeceğiz... forumda bu iş için paralı elemannlar var...

pozları yok ama burda laklak peşindeler.....
    teprik ederim akçay hocam bende sana güvenip birkaç şort girmiştim dün akşam..ben pozları kapadım ama daha düşer gibi sanki 2270altını biraz yoklayabilir gibi...longa girebilirim.....

Sayfa 218/1007 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •