Sayfa 232/505 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Borç 36 milyon lira artmış...
    kasada ki para ve alacak ise 195 milyon lira iken , 265 milyon liraya yükselmiş.

Enflasyon %100 arttığı hâlde, yeniden değerleme yapmamış duran varlık hesabında. 185 milyona kurulurdu geçen sene bizim firma. Ve haken öyle gözüküyor. Lakin 400 milyona bugün o teçhizatı ve fabrika binasını kuramazsın

Allayıp pullasa ve birde şerefiye hakkı eklese, şirket vinnn olur.

Yapmıyor... Şirketi değersiz göstermeye devam ediyor

Olanı ne ola ki acep ?
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    alıntı yap kardeşim boşa konuşma ???

işin gücün yalan dolan ! aslında senin hayatın yalan

külyutar sordu bende beklentimi yazdım.

oysa sen kar belirtmiş arkasından hayırlı olsun demişsin. oldu mu hayırlı ?
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    bak aşagıya ahlaksız ve ezık demem sana.. yanıldım gaza geldım de. ben sana hakaret etmem. ama sen kesın yazmıssın yukarıyı oku senın paylasımın bu..

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    evet arkadaşlar garanti ne demek ? bırı acıklayabılır mı ?? demekkı neymişş garanti deyıp mılletı yanıltmayacakmıssın. yazık degıl mı bu paylasıma ılıskın yatırım yapıp alan adama ? bak altını cızıyorum GARANTİ DEMISSIN !!
    arkadaşalr burdakı şebekenın ortaya çıkısının bır gostergesıdır bu; ben ahlaksız ve ezık dedın,, arkadaşlarında destekledı.. şımdı soru şu ? sen garantı dedın ve yanıldın bende beklentımı yazdım. bırı beklentı dıgerı garantı.. hayek senın yalamalarında şunu soyle olur mu ? onurlu olun de.. ben garantı yazarak yanıldım, saho. beklentısını yazdı ded.. benım kı kesınlık bıldırır, sahonun kı beklentıdır. yanıldım, garantı yazmamalıydım arkadaşlar demek bu kadar zor mu ?

4.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    evet arkadaşlar garanti ne demek ? bırı acıklayabılır mı ?? demekkı neymişş garanti deyıp mılletı yanıltmayacakmıssın. yazık degıl mı bu paylasıma ılıskın yatırım yapıp alan adama ? bak altını cızıyorum GARANTİ DEMISSIN !!
    arkadaşlar burda garantı yazıyor dımı )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ya hakikaten süzme salaksın sen

benim garanti 150 kar gelecek dediğim yeri alıntı yapsana

kendi yazdığı şeyi alıntılıyor, hakikaten sende beyin yok

bir de şebeke diyor yahu patronunun adamı olduğun tescillenmiş utanmadan gelip burda yazıyorsun

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    arkadaşalr burdakı şebekenın ortaya çıkısının bır gostergesıdır bu; ben ahlaksız ve ezık dedın,, arkadaşlarında destekledı.. şımdı soru şu ? sen garantı dedın ve yanıldın bende beklentımı yazdım. bırı beklentı dıgerı garantı.. hayek senın yalamalarında şunu soyle olur mu ? onurlu olun de.. ben garantı yazarak yanıldım, saho. beklentısını yazdı ded.. benım kı kesınlık bıldırır, sahonun kı beklentıdır. yanıldım, garantı yazmamalıydım arkadaşlar demek bu kadar zor mu ?

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    en az 150 milyon kar garanti şu anda

"yatırım tavsiyesi değildir"
    evet hayek ne yazmış goruyormusunuz arkadaşlar..

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

alemi şaşkın ve aptal zannedıyor. utanmıyorda.. sonsuz ınkar taktıgı haa. alman nazılerın propagandası.. hahah şaka gıbı ya. neyse takdrı burdakı şebeke uyes olamayanların olsun

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

bana hakaret yakışmaz. bana sureklı hakaret ettı ama ben etmeyecegım. yakısmaz bana. ıyı nıyetlı bır sekılde yanıldı dıyecegımm... nokta

Sayfa 232/505 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •