Arama sonucu : 4036 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    evet arkadaþlar garanti ne demek ? býrý acýklayabýlýr mý ?? demekký neymiþþ garanti deyýp mýlletý yanýltmayacakmýssýn. yazýk degýl mý bu paylasýma ýlýskýn yatýrým yapýp alan adama ? bak altýný cýzýyorum GARANTÝ DEMISSIN !!
    arkadaþalr burdaký þebekenýn ortaya çýkýsýnýn býr gostergesýdýr bu; ben ahlaksýz ve ezýk dedýn,, arkadaþlarýnda destekledý.. þýmdý soru þu ? sen garantý dedýn ve yanýldýn bende beklentýmý yazdým. býrý beklentý dýgerý garantý.. hayek senýn yalamalarýnda þunu soyle olur mu ? onurlu olun de.. ben garantý yazarak yanýldým, saho. beklentýsýný yazdý ded.. beným ký kesýnlýk býldýrýr, sahonun ký beklentýdýr. yanýldým, garantý yazmamalýydým arkadaþlar demek bu kadar zor mu ?

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ya hakikaten süzme salaksýn sen

benim garanti 150 kar gelecek dediðim yeri alýntý yapsana

kendi yazdýðý þeyi alýntýlýyor, hakikaten sende beyin yok

bir de þebeke diyor yahu patronunun adamý olduðun tescillenmiþ utanmadan gelip burda yazýyorsun

Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    arkadaþalr burdaký þebekenýn ortaya çýkýsýnýn býr gostergesýdýr bu; ben ahlaksýz ve ezýk dedýn,, arkadaþlarýnda destekledý.. þýmdý soru þu ? sen garantý dedýn ve yanýldýn bende beklentýmý yazdým. býrý beklentý dýgerý garantý.. hayek senýn yalamalarýnda þunu soyle olur mu ? onurlu olun de.. ben garantý yazarak yanýldým, saho. beklentýsýný yazdý ded.. beným ký kesýnlýk býldýrýr, sahonun ký beklentýdýr. yanýldým, garantý yazmamalýydým arkadaþlar demek bu kadar zor mu ?

3. %100 bedelsiz sermaye artýrýmý kararý almasýný bekliyoruz bilançoyu inceleyince
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

4.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    %100 bedelsiz sermaye artýrýmý kararý almasýný bekliyoruz bilançoyu inceleyince
    kulyutar rýca etsem, bana a1 lýfen býlancoya olan katkýsýný gosteren faalýyet rapor sayfasýný soylermýsýn. tl fan sayfalar bakmak zor oluyor

5.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    %100 bedelsiz sermaye artýrýmý kararý almasýný bekliyoruz bilançoyu inceleyince
    Výnnnn...

Patron güvenilir deðil derlerdi.
    Görünen o ki RTA büyüyecek
    Strateji bu yk da
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

6. Özkaynak yöntemiyle deðerlenen yatýrýmlar kaleminde sadece A1 kapital den gelen kar var

A1 life dan para gelmemiþ

46.5 milyon lira var Sadece..

7.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Özkaynak yöntemiyle deðerlenen yatýrýmlar kaleminde sadece A1 kapital den gelen kar var

A1 life dan para gelmemiþ

46.5 milyon lira var Sadece..
    faalýyet raporunda buna kacýncý sayfanadan bakýyorsun ?

8. Þirket aslýnda 127 milyon lira kazanmýþ. Ana ortaklýk osy ayrýlýnca rakam 115 olmuþ .

Bilanço dipnot yok

Ýþtirak gelir beyaný yok

Kambiyo yok

Amortisman yok

Boyke bilanço mu olur

100 tane ekonomist çalýþtýran aracý kurumumuzun yaotigi bilançoya bak

Yurtiçi yurtdýþý satýþlar?

25 milyon liraya mülk aldýk A1 kapitale... Þimdi 50 milyon liraya alamazsýn orayý. Bilanço da 25 gözüküyor . Yeniden deðerleme yapýlmamýþ

A1 life'a yaptýðýmýz fason imalat gözükmüyor, pazarlama giderimizde sabit kalmýþ çünkü .

A1 life diye bir þirket yok bilançoda

Bilanço dýþý tutulmuþ gibime geldi

Hayrola, unuttuk deneyin yaww

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •