Sayfa 238/505 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. A1 Life bağlı ortaklık gösterilmiş GLRYH bilançosunda. Geri zekalılar yanlış yere yanlış rakamlar, karman çorman finansallar. Bunların muhasebecisini yakalayıp öpmek lazım.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    A1 Life bağlı ortaklık gösterilmiş GLRYH bilançosunda. Geri zekalılar yanlış yere yanlış rakamlar, karman çorman finansallar. Bunların muhasebecisini yakalayıp öpmek lazım.
    O zaman gulerın karı hatalı olarak yuksek geldı, gercekte rtalb yuksek gelmelıydı mı demelıyız.. ?

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    O zaman gulerın karı hatalı olarak yuksek geldı, gercekte rtalb yuksek gelmelıydı mı demelıyız.. ?
    Evet...

Ya da RTALB'deki A1 Life paylarını GLRYH'ye sattılar, o nedenle konsolide bilançodan çıktı. Başka bir açıklaması yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Evet...

Ya da RTALB'deki A1 Life paylarını GLRYH'ye sattılar, o nedenle konsolide bilançodan çıktı. Başka bir açıklaması yok.
    bunu kapla belirtmeden yapamaz.

Bence bilancoyu hazırlayan herşeyi karıştırdı.

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Evet...

ıyıde bu satış kesınlıkle kap da bılıdrılmelı, nasıl olacak.. bende dıyorum kı gulerın bu kadar karı nasıl geldı, rtalbında nasıl bu kadar dusuk..

6. Her zaman dediğimi şimdi de tekrar ediyorum. Murat Güler bir finansçı ve bu kit bit işlerinden anlamaz. RTALB'deki A1 Capital paylarının tamamını halka arz edip acilen bu şirketi satması lazım. Ne işin olur senin bunlarla yaw. Fon piyasası uçtu gitti, millet her gün 3-5 tane yeni fon çıkarıp TEFAS'tan parayı götürüyor...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Her zaman dediğimi şimdi de tekrar ediyorum. Murat Güler bir finansçı ve bu kit bit işlerinden anlamaz. RTALB'deki A1 Capital paylarının tamamını halka arz edip acilen bu şirketi satması lazım. Ne işin olur senin bunlarla yaw. Fon piyasası uçtu gitti, millet her gün 3-5 tane yeni fon çıkarıp TEFAS'tan parayı götürüyor...
    kesın yanlıs dımı hıssedar hem rtalbın hem gulerın kar durumları. yanı rtalb yukselecek, guler ducek dımı ? dogrumu anlıyorum ?

8.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    kesın yanlıs dımı hıssedar hem rtalbın hem gulerın kar durumları. yanı rtalb yukselecek, guler ducek dımı ? dogrumu anlıyorum ?
    Şahocuğum, bu adamların nesi kesin ki bu olsun. Bazen senin zeka seviyene hayretle bakıyorum kızma sakın.

Rakamları oradan oraya nasıl kaydur kuydur yapayım derken s.kmişler atmışlar işte. Karman çorman bir şey. Ben hukukçuyum muhasebeci değil...

Sayfa 238/505 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •