Sayfa 882/1019 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Açık ve net yazıyorum ciddi sağlık problemim olsa para harcamadan ben çözemeyeceğimden eminim.Sağlıkçı olmayan sizler ise servet dökersiniz.Bu doktor düşmanlığı devam etsin bakalım yakında olay nerelere varacak.

Yahu hasta kapıdan giriyordu,son zamanlarda ciddi ciddi ulan ameliyatta yanlış bir iş olsa yanlış bir teşhis koysam tedavi uygulasam bu hasta beni döver mi dava eder mi diye korkuyordum.Para pul bile gözümde yoktu sinirlerim bozulmuştu ne şamın şekeri ne arabın yüzü dedim çok sevdiğim mesleği bıraktım şimdi bakıyorum sağlık bakanlığı 65 yaş ile 72 yaş arası emekli doktorlar için kura açmış.E giden gitsin kapı açık diyordunuz benim abilerime ablalarıma mı kaldınız))))))))

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yo meslek çarpıştırmıyor,misal hakime adam gibi para veriyor,askerle kıyaslıyacaksınız bizi uzman çavuşla değil albayla binbaşı ile generalle kıyaslıyacaksınız ,baksanıza bizi onlarla kıyaslamaya gerek bile görmüyorsunuz,olay hemşire ile polisle maden işçisi ile kıyasa dönmüş.Şunu anlamanız lazım bizim kıyasımızı komiserle emniyet amiri ile hakimle albayla olmalı.Budur şikayetimiz.Yoksa memleketin halini biz de biliyoruz.
    sıkıntı orada zaten ben doktorları uzman çavuş ve polisle kıyaslayan arkadaşa eleştirim olmuştu.
    meslekleri birbiriyle kıyaslama diye.

her mesleğin kendi mecrasında sıkıntıları ,zorlukları vardır dedik ama konu buraya kadar geldi.

ben tekrar ediyorum.
    kimse vazgeçilmez değildir.
    isteyen istediği yere gider istediği işi yapar.
    kimseyi de zorla bu işte çalışacaksın diye kimse zorlayamaz.

15 yıl mecburi hizmet sadece askerlik de var diye biliyorum.
    madem zorla çalıştırıyorsun ona da hakkını vereceksin.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5 dakikada bir mhrs randevu veriyordu ya 3 dakikaya düşmüş,devlete gideceksin 3 dakikada doktora derdini anlatacaksın dermanını bulup döneceksin.Doktor düşmanlığı ile ulaşacağın sağlık hizmeti budur.Aklı olan doktorları destekler.Malum yarın eylem var hiç öyle ama bu doktorlar da çok oluyor falan demeyin.Bıçak kemiğe dayanmış durumda.Bu sağlık sistemi çökmüş durumda devlette çalışmayı özendirmek şart,öyle aha kapı orada demiyeceksin.

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    sıkıntı orada zaten ben doktorları uzman çavuş ve polisle kıyaslayan arkadaşa eleştirim olmuştu.
    meslekleri birbiriyle kıyaslama diye.

her mesleğin kendi mecrasında sıkıntıları ,zorlukları vardır dedik ama konu buraya kadar geldi.

ben tekrar ediyorum.
    kimse vazgeçilmez değildir.
    isteyen istediği yere gider istediği işi yapar.
    kimseyi de zorla bu işte çalışacaksın diye kimse zorlayamaz.

15 yıl mecburi hizmet sadece askerlik de var diye biliyorum.
    madem zorla çalıştırıyorsun ona da hakkını vereceksin.
    Yahu devlet zaten bazılarına veriyor benim babam astsubaydı.Babamın emekli astsubay arkadaşı amcalarım benle aynı emekli maaşını alıyor.Doktor az kazanıyor emekli olunca maaşı diğer aynı kategorideki mesleklere göre düşük.Bunun düzeltilmesi şart

Yeni mezun mühendise en az 1000$
    10 yıllık muh. 2000$
    Doktora da 4000$ vermek gerekiyor.
    Bu ucube maaslarla hiç bir şey olmaz.
    Bir depo 1100 TL olmuş.

Tabi dayak ve davalar kısmına hiç girmiyorum,git de bir hakim döv,albay döv,komiser döv bak ne oluyorsun.Bizden başka da yanlış uygulamadan dolayı dava açılan tazminat ödeyen meslek ben bilmiyorum.E hakim de yanlış karar veriyor,palavradan tutuklanıyorsun sonra beraat ediyorsun dava açıp beni niye boşuna içerde yatırdın diyormusun

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu devlet zaten bazılarına veriyor benim babam astsubaydı.Babamın emekli astsubay arkadaşı amcalarım benle aynı emekli maaşını alıyor.Doktor az kazanıyor emekli olunca maaşı diğer aynı kategorideki mesleklere göre düşük.Bunun düzeltilmesi şart
    haklısın düzeltilmesi gerek.
    konuşulması gereken konu da bu olmalı.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 882/1019 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •