Sayfa 699/792 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749 ... SonSon
Arama sonucu : 6335 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. Anonim şirketlerin genel kurul toplantılarının usul ve esasları ile .... Yönetmeliğinin 7. Maddesinin "a" fıkrasına göre;
    Olağan genel kurul toplantısı her hesap dönemi sonundan itibaren 3 ay içinde yapılır.

İttifak holding 2021 genel kurul toplantısını yapmayarak bu maddeyi ihlal etti.
    Ben 2 ay önce ittifak holdingi cimer üzerinden SPK ya şikayet ettim. Bir cevap gelmedi. Sonra bir de cevap vermiyorlar diye bu sefer spk yı yine SPK 'ya şikayet ettim. Çünkü bakanlık spk yı şikayet yazımı SPK ya havale etmiş. Yine bir cevap yok.

TÜM İTTİFAK HİSSEDARLARI genel kurul toplantısı neden yapılmadı diye SPK ya şikayet etsinler.

Not: bana cevap gelmediği için ve ortalıkta bir ceza da olmadığına göre SPK ile ittifak el ele gözüküyor.

2. Kar güzel. 374.990TL
    Bakalım temettü verecek mi.
    4 lira olur diyordum.
    WC parasının altına geldi.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Kar güzel. 374.990TL
    Bakalım temettü verecek mi.
    4 lira olur diyordum.
    WC parasının altına geldi.
    Trollüyor musun Ben yine de yazayım : Ana ortaklık yani ittfh e kalan 59m,
    375m ise adese, selva, imaş vs bağlı firmaların toplamı; o rakamın da çoğu hatta fazlası adese kaynaklı. Adese nin kârının da çok büyük kısmı değerlemeden..
    Selva nın finansal borçlarına bakınca orası için ileride bedelli potansiyeli az durmuyor.. Zermeram ve imaş burada şu an için görünen potansiyel hikayeler; onun haricinde sürpriz bir gelişme veya spekülatif hareket olursa ne ala..

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

4. İttifakta çıkış ne zaman olurun cevabı arkadaşın yaptığı videoda. Bilanço hakkındaki yorumu da mevcut

https://youtu.be/uX6wJl0C770

5. Exclamation

Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Trollüyor musun Ben yine de yazayım : Ana ortaklık yani ittfh e kalan 59m,
    375m ise adese, selva, imaş vs bağlı firmaların toplamı; o rakamın da çoğu hatta fazlası adese kaynaklı. Adese nin kârının da çok büyük kısmı değerlemeden..
    Selva nın finansal borçlarına bakınca orası için ileride bedelli potansiyeli az durmuyor.. Zermeram ve imaş burada şu an için görünen potansiyel hikayeler; onun haricinde sürpriz bir gelişme veya spekülatif hareket olursa ne ala..

Geldik, gidiyoruz..
    Ne trolü.
    Konsolide net kâr 59.054.000TL
    Eskisi 1.665.000TL.
    Buna kötü diyorsan senin durumun trolden beter.
    Beyin sağlığınla kal...
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Ne trolü.
    Konsolide net kâr 59.054.000TL
    Eskisi 1.665.000TL.
    Buna kötü diyorsan senin durumun trolden beter.
    Beyin sağlığınla kal...
    Sakin ol şampiyon, sendeki lotun(doğru yazdıysan) 10 katını sadece zarar yazmışken ben sakinim Burada doğruyu yazmışsın; öncesinde 375m kâr ve temettü olur mu dedin; ben de kâr üretilen nakitten ziyade değerlemelerden geldiği için temettü niyetine anca avm lerin fayanslarını, taş, toprak vs falan alabilirsin demek istedim..

Haftalık grafikte pozitif uyumsuzluk var ve hisse ucuz.. Ancak bu daha aşağılara gelmeyeceği anlamına gelmiyor tabi; önemli olan gelirse senin planın ne.. Mesela 1tl altına gelirse ben elimdeki kadar daha alırım; ama benim bakışımda arada %50 marj olmasına rağmen 1 olması ile 1.5 olması arasında fark yok(vadem ve stop um yok çünkü).. Şu an benim önemsediğim ortalamalar 1.35-1.50 arasında, bu bölgenin altında zaten bir cacık olmaz.
    Hisse ucuz ama grafikten görüldüğü üzere adamlar malı bize gömdü; yukarı gitmesi için:
    1. adamlar yeterince geri toplayacak veya "yeterince dinlendi"(haftalık grafiğe göre olası) diyecekler
    2. sürpriz bir gelişme olacak
    3. yüklü başka alıcı gelecek(bu tarz hisselerde kolay değil)
    4. bistte bu tarz(cemas, formt, adese, ihlxx, vs) hisselerin yukarı sürüldüğü genel bir trend başlaması..

Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

7. Lightbulb

Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Sakin ol şampiyon, sendeki lotun(doğru yazdıysan) 10 katını sadece zarar yazmışken ben sakinim Burada doğruyu yazmışsın; öncesinde 375m kâr ve temettü olur mu dedin; ben de kâr üretilen nakitten ziyade değerlemelerden geldiği için temettü niyetine anca avm lerin fayanslarını, taş, toprak vs falan alabilirsin demek istedim..

Haftalık grafikte pozitif uyumsuzluk var ve hisse ucuz.. Ancak bu daha aşağılara gelmeyeceği anlamına gelmiyor tabi; önemli olan gelirse senin planın ne.. Mesela 1tl altına gelirse ben elimdeki kadar daha alırım; ama benim bakışımda arada %50 marj olmasına rağmen 1 olması ile 1.5 olması arasında fark yok(vadem ve stop um yok çünkü).. Şu an benim önemsediğim ortalamalar 1.35-1.50 arasında, bu bölgenin altında zaten bir cacık olmaz.
    Hisse ucuz ama grafikten görüldüğü üzere adamlar malı bize gömdü; yukarı gitmesi için:
    1. adamlar yeterince geri toplayacak veya "yeterince dinlendi"(haftalık grafiğe göre olası) diyecekler
    4. bistte bu tarz(cemas, formt, adese, ihlxx, vs) hisselerin yukarı sürüldüğü genel bir trend başlaması..

200bin lot zararın varsa (inandırıcı olmasada) burada ne işin var.
    Güleriz ağlanacak halimize.

8.  Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku

Sadece madde 1. Gerisi calismaz.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 699/792 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •