Sakin ol şampiyon, sendeki lotun(doğru yazdıysan) 10 katını sadece zarar yazmışken ben sakinim

Burada doğruyu yazmışsın; öncesinde 375m kâr ve temettü olur mu dedin; ben de kâr üretilen nakitten ziyade değerlemelerden geldiği için temettü niyetine anca avm lerin fayanslarını, taş, toprak vs falan alabilirsin demek istedim..
Haftalık grafikte pozitif uyumsuzluk var ve hisse ucuz.. Ancak bu daha aşağılara gelmeyeceği anlamına gelmiyor tabi; önemli olan gelirse senin planın ne.. Mesela 1tl altına gelirse ben elimdeki kadar daha alırım; ama benim bakışımda arada %50 marj olmasına rağmen 1 olması ile 1.5 olması arasında fark yok(vadem ve stop um yok çünkü).. Şu an benim önemsediğim ortalamalar 1.35-1.50 arasında, bu bölgenin altında zaten bir cacık olmaz.
Hisse ucuz ama grafikten görüldüğü üzere adamlar malı bize gömdü; yukarı gitmesi için:
1. adamlar yeterince geri toplayacak veya "yeterince dinlendi"(haftalık grafiğe göre olası) diyecekler
2. sürpriz bir gelişme olacak
3. yüklü başka alıcı gelecek(bu tarz hisselerde kolay değil)
4. bistte bu tarz(cemas, formt, adese, ihlxx, vs) hisselerin yukarı sürüldüğü genel bir trend başlaması..

Yer İmleri