Sayfa 293/1007 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Viop XL

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olsun gırnızı olunca lönklüyüp fışkırtınca vermeyi planlıyorum. bakalım akşam pazarı ucuzluğu ne gadden olucak, yeterli olmazsa oynamazuk
    ne yaparsan yap dayu ama donsuz yat stopsuz yatma derim naçizane..benim zararlarım hep ıstopsuzluktan oluyor....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler, hergün para dağıtıyorlar burda işte biraz zamanlama hatası yapıyoruz yoksa burda parayı katlamak kolay
    para dağıtma yeri değil, pala parayı topluyor.. yanlış anlıyorsun viopu

235.800 işaret koyduk..
    pala 234.800 gösterdi.. affetmez..

3.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    Son cümle güzelmiş.
    Peki diyelim ki 2200 yükseltip oradan ortalama soğutmak için 2060 seviyesine getirirse; el elde, baş başta olmak üzere havadan uçan kuşları izlemek kalır geriye.
    Misal.
    Her zama uçuyor hisseler ama bu sefer nakliye için,o kamyon devrilecek, hem masada mb var arkasında jöleli
    malum,iki kere seans içinde sigorta atti kapanışa yakın neden ihtiyaç oldu bu durum!!o kadar nefret etmeme rağmen ben bile kur korumalı altını istediklerinde fizikiye geçtim hemen ,resmen yastik altındaki kötü gün parasını istediler.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    ne yaparsan yap dayu ama donsuz yat stopsuz yatma derim naçizane..benim zararlarım hep ıstopsuzluktan oluyor....
    Dün iyi hesap edemedük, erken davrandık tepeden şort giyemedük istoplayıp haracımızı verdik.
    bugün acele etmiycem, en dipten lönklüycem
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olsun gırnızı olunca lönklüyüp fışkırtınca vermeyi planlıyorum. bakalım akşam pazarı ucuzluğu ne gadden olucak, yeterli olmazsa oynamazuk
    Elektrikler gitmesin verirken dayı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Forum yine Short. Uygun yerden long olmak lazım.

7. 1 dakkalıkta göstergeler soğudu, buz gibi oldu, tam takır kesildi
    pala çok insaflı shortçulara karşı, 2250 altına getirdi..
    neymiş, dax -2,5 olmuş, bize ne lan alman domuzundan

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    1 dakkalıkta göstergeler soğudu, buz gibi oldu, tam takır kesildi
    pala çok insaflı shortçulara karşı, 2250 altına getirdi..
    neymiş, dax -2,5 olmuş, bize ne lan alman domuzundan
    biz genelde güçlü gibi duruyoruz ama son savaş düşüşünde olduğu gibi sonradan faturayı palaya ödüyoruz..şimdide sankı fed faiz artırmayıp indircek gibi güçlü duruyoz ama bakalım fatura nezaman gelcek*??

Sayfa 293/1007 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •