Sayfa 340/1007 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Viop XL

1. Hocam cevapta açık olarak var.
    En altta
    Akşam seansi hesaplamaya dahil olmaz diye

Yani
    18.15 deki uzlaşma
    Günün uzlaşmasıdır.
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    onu biliyorum sn tidebringer.. ama o son 10 dakika 18:05-18:15 mi yoksa 22:50-23:00 arası ağırlıklı fiyat ortalaması mı olur.. gece seansını seçmiş isem.
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bu şortu icat edenin...

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Garan için Avrupa'dan alınacak izin sürecinin uzadığı bilgisi dolaşıyordu en son.
    garanda o kadar çok söylem dolaştı ki aralıktan beri. aralarında çok uçuk olanlar da vardı, aklımda kalanları yazayım.

ocak başında twitterda şunlar vardı: yabancılar ile bbva 22,50 fiyatında anlaştı yakında açıklanır.
    ocak sonunda twitterda şunlar vardı: bbva fiyatı 1,07 euro revize edecek yakında açıklanır.
    şubat başında: spk fiyatı yükselt dedi ama bbva'yı ikna edemedi 12,20 olarak açıklanacak.
    şubat sonu: xbank çok sıkıştı, garan çok sıkıştı haber geliyor, yolda.
    mart başı: bu hafta pztesi veya salı açıklanacak. (7-8 mart günlerini kastettiler)
    mart ortası geçen hafta: bu hafta perşembe günü açıklanacak. (17 martı kastettiler).

geldik bbva'nın genel kurul tarihi 18 marta. yarın CEO Onur Genç'i şutlamazlarsa iyidir. yarın genel kurul gündem maddelerinden biri onur genç'in tekrar seçilmesinin oylanması.

Mucize olmaz da yarın sabah kap yollamazlarsa, yarınki genel kurulda da "süreç ilgili düzenleyici kurumların onayında" şeklinde basın açıklaması yapılır, bizim Anadolu Ajansı da 2 cümle ile haber geçer.

4. Yurtdışına çıkış harcı 50 TL den 150 TL ye çıkmış.
    Yakında şehirler arası da bir harç bekleriz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Bence yanlış degerlendiriyorsunuz. 10.87 kapatmıştı çağrı öncesi. Eğer bu saçmalık ortaya çıkmasaydi sağlam 15 lirası vardı. Zaten şu dakikadan sonra 12.20'den kimse malını vermez.

Ayrica gönüllü çağrı bu. Adam bedava çökecek kalan mala. 10 liradan 16 liraya çıkmış euro ilk tekliften bugüne. 1.25 cent'den 0.80 cente düşmüş maliyet. 2.5 milyar eurodan 1.4 milyar euroya düşmüş.

Birisi takoz koyar ise adam 0.15 alır piyasadan payını yuzde 50 uzerine taşır ve mecburi çağrı olusur ki o zaman da mevzuata göre 12.20 altı imkansiz olur.

Yani keske iptal olsa sabaha görsek taban mı oluyor tavan mı...
    Aynen dostum. İptal olursa direk tavan beklerim çünkü ayağında ki pranga kalkmış olur.
    12.20 ye garanti mi olur? Ölüsü 15 üstü eder.
    Bu iş olmazsa bile olmamasına 10 sebep bulunsa, hiçbiri garantinin 12.20 etmeyeceği olamaz.
    Dediğim gibi ölüsü 15 üstü eder.

Satış olursa yine bu ülkenin önemli bir değeri .80 cent e yani çöp fiyatına yabancılara geçicek demektir.
    Bu işten tek kazançlı çıkan BBVA olur, Türkiye kaybeder...

Burda heralde 6 aydır, eregli 17 tl iken de, rusya-ukrayna savaşı çıktığı ilk gün de asla ve asla 36tl altına kalıcı olarak eregli satmam çünkü bedava diye yazdım. Defalarca yazdım hatta. O kadar felaket tellalı var ki mecburen dengelemek için yazıyoruz
    Bugün nerdeyse 36 oldu yine ama zaten görünen köy kılavuz istemez...

Şimdi de asla ve asla garanti 15-16tl altında olduğu sürece banka pozisyonlarımı kapatmam diyorum. Çünkü buralar bedava...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

6. Garan haberinden sonraki performanslar

7.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    bu şortu icat edenin...

Adrenalin güzel oluyor ama dönmeyince de arkasından baka kaldım bu sefer.
    Poz artırsan bir dert artırmasan başka dert.

8.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Aynen dostum. İptal olursa direk tavan beklerim çünkü ayağında ki pranga kalkmış olur.
    12.20 ye garanti mi olur? Ölüsü 15 üstü eder.
    ...
    Çünkü buralar bedava...
    Ben de sizinle ve acm ile aynı görüşteyim. Aşağıda tidebringer'ın paylaştığı performans grafiği de bu görüşü destekliyor ve 3 aylık takas oranları. Gözüken durum haberi zaten satış için kullanmışlar. Satışa gerek kalmadığında habere de gerek kalmaz.

Sayfa 340/1007 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •