YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by alyel Saçları değirmende ağartmış olsak da, insaniyetliğimiz baki yaw. Güzel olan her şey, güzeldir. Şakamı çıkarır, giderkene, "kızı üzersen, " derim. Budur
Originally Posted by Dore Ama o bayan Senden başkasına kalp yok bundan sonra Bayana da kalp yok ..bi tek bana
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by alyel Saçları değirmende ağartmış olsak da, insaniyetliğimiz baki yaw. Güzel olan her şey, güzeldir. Şakamı çıkarır, giderkene, "kızı üzersen, " derim. Ooo ..demek dostluğun buraya kadar ..cinsiyet ayırımcılığı ..görürsün sen
Originally Posted by Dore Budur Bi daha kalp at bakim bumudur değil midir
Ama Sn alyel bir itirafta bulunayim. Onu en çok ben üzdüm. Çok hırpaladım. Dünyanın en sağduyulu ve anlayışlı erkeği benim sevgilim Ve de en güçlü Artık üzmicem söz verdim
Originally Posted by mert45 Bi daha kalp at bakim bumudur değil midir Yerim seni
Originally Posted by Dore Ama Sn alyel bir itirafta bulunayim. Onu en çok ben üzdüm. Çok hırpaladım. Dünyanın en sağduyulu ve anlayışlı erkeği benim sevgilim Ve de en güçlü Artık üzmicem söz verdim Hadi bakalım
Originally Posted by mert45 Daha çok beklersin sen ..bekle 7 dk Ben şimdi gidiyorum. Sende gel istersen İyi akşamlar herkese
Forum Rules
Yer İmleri