Artan

173,80 10 15:57
445.060,00 10 13:55
363,50 9.98 15:56
16,00 9.97 15:57
260,00 9.61 13:55
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 13:55
12,60 -10 15:57
31,50 -9.95 15:57
583,50 -9.95 15:57
115,10 -9.94 15:57
Azalan Hisseler

Ýþlem

7.644.813.264,48 15:57
5.646.328.466,30 15:57
4.327.818.440,86 15:57
3.810.131.972,18 15:57
3.745.846.153,20 15:57
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XVI (16)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    O deðil de benim kafam karýþtý,þimdi benim bankadaki dolarým aslýnda yok mu,eðer yoksa ha kkm ha orda yazan dolar mevduatý rakamý ne farkeder ki ikisi de yok hükmündeyse di mi yani.Hayýr o dolarlar orda deðilse hafiften iyi madem deyip masadan kalksak mý nedir.Belki sn caner bizi aydýnlatýr,bankadan dolarlarý çeksek mi ,o paralar var mý yok mu.
    Merkez Bankasýnda ne kadar TL döviz tahvil altýn vs vobelit de perþembe günü deniz43 yayýnlar. Mb nin döviz sorunu olduðu saðýr sultaný malumu.
    Bir de otobaný crashci bosporos bilir.
    Sana çok lazým mý 10 bin dolar bir hkmin iþini görür. Kaç para lazým, temin edelim.

SM-P610 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Son düzenleme : caner50; 19-03-2022 saat: 14:52.

Alýntý Originally Posted by caner50 Yazýyý Oku
    Merkez Bankasýnda ne kadar TL döviz tahvil altýn vs vobelit de perþembe günü deniz43 yayýnlar. Cahil.
    Bir de otobaný crashci bosporos bilir.
    Sana çok lazým mý 10 bin dolar bir hkmin iþini görür. Kaç para lazým, temin edelim.

Yok 10 bin dolar nasýl desem çok cüzi kaldý þimdi,buraya total rakamý yazsam þimdi ayýp olur forumda bu tarz þeyleri yazmayý biz görgüsüzlük olarak nitelendiriyoruz.Elbet biz cahil olduðumuzdan sizin gibi bir alime konuyu açýklamam saygýsýzlýk oluyor da görgü bakýmýndan rakamlara çok girmesek daha iyi olur.Demek sizin de feyz aldýðýnýz þahýs sn deniz43 ,hayýr siz böyle dolu dolu yazýnca ben sizi baya þey sanmýþtým ,demek sizin de konu hakkýndaki bilginiz týn týn yani ama neyse elbet sn deniz43 e de sorarýz ,hatta okursa o kendiliðinden yazar,bizim paralar bankada mý deðil mi siz tam bilmiyorsunuz anladým.Neyse bakacaðýz elbet duruma efendim.

3.  Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Yok 10 bin dolar nasýl desem çok cüzi kaldý þimdi,buraya total rakamý yazsam þimdi ayýp olur forumda bu tarz þeyleri yazmayý biz görgüsüzlük olarak nitelendiriyoruz.Elbet biz cahil olduðumuzdan sizin gibi bir alime konuyu açýklamam saygýsýzlýk oluyor da görgü bakýmýndan rakamlara çok girmesek daha iyi olur.Demek sizin de feyz aldýðýnýz þahýs sn deniz43 ,hayýr siz böyle dolu dolu yazýnca ben sizi baya þey sanmýþtým ,demek sizin de konu hakkýndaki bilginiz týn týn yani ama neyse elbet sn deniz43 e de sorarýz ,hatta okursa o kendiliðinden yazar,bizim paralar bankada mý deðil mi siz tam bilmiyorsunuz anladým.Neyse bakacaðýz elbet duruma efendim.
    Deniz43 , kkm ye geçen miktarý hesaplayamadi.
    Kendisi banka hesap uzmaný. Rapor analizleri mükemmel.
    Ancak , kkm miktarýný hükumet kaynaklarý açýkladý. Veri olarak mb verilerinde yok.
    Benim dediðim, dolar dolar diye burda büyülenmiþ gibi bekliyorlar.

Olan baþka olaylara dikkat çekmektir.
    Paranýzý yiyin, siz yemezseniz, Allah gecinden versin, birisi yiyecek..ne yaparsanýz yapýn.

Son düzenleme : caner50; 19-03-2022 saat: 14:55.

Yok para bu zamanda lazým,öyle bol keseden yenecek zaman deðil, her þey her gün artýyor,emekli maaþlarý kuþa döndü,biriken paranýn az biþi yan getirileri de olmasa yakýnda evin yolunu bulamayýz.Bu akp nasýl diyeyim son zamanlarda iþin þeyini çýkardý,hayat çok pahalý çok.Allah cümlemize kolaylýk versin.

Alýntý Originally Posted by caner50 Yazýyý Oku
    Paranýzý yiyin, siz yemezseniz, Allah geçinen versin, birisi yiyecek..ne yaparsanýz yapýn.

Tamam olaný bugün yiyelimde...

yarýn ve öbürgün paraya ihtiyacýmýz olmayacakmý? O zaman ne yapacaðýz?

Her istediðimizde bize para verecek bir aða bulmamýz lazým.
    Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Millet zaten gergin, soðuktan ve pahalýlýktan bunalmýþtý,imdada Caner yetiþti.;-)))
    Haftanýn mazlumu, caner50.
    Muhahaha

7.  Alýntý Originally Posted by Kar_Adam Yazýyý Oku
    Millet zaten gergin, soðuktan ve pahalýlýktan bunalmýþtý,imdada Caner yetiþti.;-)))
    Haftanýn mazlumu, caner50.
    Muhahaha
    eyvallah,
    istanbulu gezmeye gelmis,
    irlandali turist gibiyim.
    bir anda tanimadigim bir suru insan saldirdi.
    ne oldugunu anlamadim.
    dolarlarina laf etmeþim. [emoji16]

SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Ünlü ekonomist ve yalama uzmaný mister yiðit ne demiþdi.?
    Dolar alanýn eli,biriktirenin cebi yanar..!!
    Nass olur ,diye sormayýn..
    Onu da ,nebati bilir..!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •