Sayfa 497/993 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Hayır bende uzun süredir kıllanıyorum da sn caner yazınca bir aydınlanma olayı oldu.Sanırım o paralar az bişi muallakta ,hayır o değil de paralar muaallaktaysa bir şey denemem lazım o bakımdan acilen aydınlanmaya ihtiyacım var.Nedir sizin düşünceniz sn caner,bizim paralar çocukken oynadığımız oyunlar misal bak havada kuş geçiyor denirken havada bulut sen bunu unut denir mi , mümkünmüdür olur mu o tarz bişi..

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O değil de benim kafam karıştı,şimdi benim bankadaki dolarım aslında yok mu,eğer yoksa ha kkm ha orda yazan dolar mevduatı rakamı ne farkeder ki ikisi de yok hükmündeyse di mi yani.Hayır o dolarlar orda değilse hafiften iyi madem deyip masadan kalksak mı nedir.Belki sn caner bizi aydınlatır,bankadan dolarları çeksek mi ,o paralar var mı yok mu.
    Merkez Bankasında ne kadar TL döviz tahvil altın vs vobelit de perşembe günü deniz43 yayınlar. Mb nin döviz sorunu olduğu sağır sultanı malumu.
    Bir de otobanı crashci bosporos bilir.
    Sana çok lazım mı 10 bin dolar bir hkmin işini görür. Kaç para lazım, temin edelim.

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : caner50; 19-03-2022 saat: 14:52.

Alıntı Originally Posted by caner50 Yazıyı Oku
    Merkez Bankasında ne kadar TL döviz tahvil altın vs vobelit de perşembe günü deniz43 yayınlar. Cahil.
    Bir de otobanı crashci bosporos bilir.
    Sana çok lazım mı 10 bin dolar bir hkmin işini görür. Kaç para lazım, temin edelim.

Yok 10 bin dolar nasıl desem çok cüzi kaldı şimdi,buraya total rakamı yazsam şimdi ayıp olur forumda bu tarz şeyleri yazmayı biz görgüsüzlük olarak nitelendiriyoruz.Elbet biz cahil olduğumuzdan sizin gibi bir alime konuyu açıklamam saygısızlık oluyor da görgü bakımından rakamlara çok girmesek daha iyi olur.Demek sizin de feyz aldığınız şahıs sn deniz43 ,hayır siz böyle dolu dolu yazınca ben sizi baya şey sanmıştım ,demek sizin de konu hakkındaki bilginiz tın tın yani ama neyse elbet sn deniz43 e de sorarız ,hatta okursa o kendiliğinden yazar,bizim paralar bankada mı değil mi siz tam bilmiyorsunuz anladım.Neyse bakacağız elbet duruma efendim.

4.  Alıntı Originally Posted by caner50 Yazıyı Oku
    500 600 milyar TL yi aşkın mevduat , kkm ye geçti.
    binlerce kişi bu uygulamaya rağbet etti.
    Bu insanlar sence yanlış mı yapiyor?
    Doğrusu nedir? Sen ne őnriyorsun
    , dolar matbaası mı?
    Bu rakamlar yalan, ayni TUIK gibi senin inanman icin yaziliyor.

Misal teneke boş olunca tın tın öter ,ama dolu olunca tok ses çıkar öyle fazla gürültü çıkarmaz efendim,hayır deyim kullandık teşbihte hata olmaz deyimin anlamını bilmeyen forumdaşlar varsa diye açıklamak lazım diye yazayım dedim.Akla başka bişi gelmesin teşbihtir neticede.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok 10 bin dolar nasıl desem çok cüzi kaldı şimdi,buraya total rakamı yazsam şimdi ayıp olur forumda bu tarz şeyleri yazmayı biz görgüsüzlük olarak nitelendiriyoruz.Elbet biz cahil olduğumuzdan sizin gibi bir alime konuyu açıklamam saygısızlık oluyor da görgü bakımından rakamlara çok girmesek daha iyi olur.Demek sizin de feyz aldığınız şahıs sn deniz43 ,hayır siz böyle dolu dolu yazınca ben sizi baya şey sanmıştım ,demek sizin de konu hakkındaki bilginiz tın tın yani ama neyse elbet sn deniz43 e de sorarız ,hatta okursa o kendiliğinden yazar,bizim paralar bankada mı değil mi siz tam bilmiyorsunuz anladım.Neyse bakacağız elbet duruma efendim.
    Deniz43 , kkm ye geçen miktarı hesaplayamadi.
    Kendisi banka hesap uzmanı. Rapor analizleri mükemmel.
    Ancak , kkm miktarını hükumet kaynakları açıkladı. Veri olarak mb verilerinde yok.
    Benim dediğim, dolar dolar diye burda büyülenmiş gibi bekliyorlar.

Olan başka olaylara dikkat çekmektir.
    Paranızı yiyin, siz yemezseniz, Allah gecinden versin, birisi yiyecek..ne yaparsanız yapın.

Son düzenleme : caner50; 19-03-2022 saat: 14:55.

7. Babasi yaninda oturuyor.

A Tv'i acmis.

Ismin simdi Dimitri ya da Yani olacakti.

Deden kim baban kim bilmeyecektin.

Yunan cekilirken neler yapmis, oku diyecegim ama okumazsin.

Cuma'lari hocanin vaazi ile idare edersin nasil olsa.

Iki ayyas'mis.

Vatan hainisiniz lan siz.

Yok para bu zamanda lazım,öyle bol keseden yenecek zaman değil, her şey her gün artıyor,emekli maaşları kuşa döndü,biriken paranın az bişi yan getirileri de olmasa yakında evin yolunu bulamayız.Bu akp nasıl diyeyim son zamanlarda işin şeyini çıkardı,hayat çok pahalı çok.Allah cümlemize kolaylık versin.

Sayfa 497/993 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •