Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5777 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by DUABI Yazıyı Oku

Geçen sene Deva 35 tl , Alarko 10 tl .Bugün Deva 29.50 Alarko 21 tl . Ve fiyatını gerçekçi bulmayıp kurulan cümle
    "Dünya çapında yaşanan ekonomik gelişmeler dikkate alınarak, başta küçük paydaşlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın
    menfaatlerinin korunması ve sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak amacıyla;"
    Deva nin Yatırımcı ilişkilerinin bana söylediği deva 3 lerden geldi 10 katı arttı biraz dinlenmesi gerekmez mi?
    Fiyatları piyasa belirliyor biz müdahale edemiyoruz.Bu yönetimde çok ciddi bir küçük yatırımcı sevmeyen bir durum var.Genel kurula gelip yönetim kurulu karşısında görüşlerinizi açıklamakta özgürsünüz dediler.
    Genel kurala gitmeyi düşündüm bir ara..Sonra başıma iş açmayayım dedim. Çünkü burada sakin biri gözüksem de fevri biriyim, orada olay çıkartırım ve karakolluk olabiliriz

Gidersem şunu sorardım, giden olursa sorarsa sevinirim. "Şirket olarak paramız çok diye imtiyazlı temettü alıyorsunuz, paranız çoksa geri alım açıklayın. dünyanın neresinde arge yapan, her yıl düzenli büyüyen bir ilaç şirketi 5 fk ile fiyatlanıyor".
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Genel kurala gitmeyi düşündüm bir ara..Sonra başıma iş açmayayım dedim. Çünkü burada sakin biri gözüksem de fevri biriyim, orada olay çıkartırım ve karakolluk olabiliriz

Gidersem şunu sorardım, giden olursa sorarsa sevinirim. "Şirket olarak paramız çok diye imtiyazlı temettü alıyorsunuz, paranız çoksa geri alım açıklayın. dünyanın neresinde arge yapan, her yıl düzenli büyüyen bir ilaç şirketi 5 fk ile fiyatlanıyor".
    şirketin işlerini adam gibi geliştirmek dışında bize heyecan verecek hiç bir şeyi yapmadılar... mesela; adam gibi yatırımcı iletişimi, yatırımcı sunumu, doğru konularda KAP bildirimi, gelecek hakkında değerlendirme, hisse geri alımı, bedelsiz hisse...

hatta "eşik değer"in 1 tık üzerinde temettü vererek, bilinçli yada bilinçsiz şekilde hisse fiyatı üzerinde psikolojik baskı kurmuş oldular..

"kendi hisselerini bistte bildirim yapmadan topluyorlar" değerlendirmesi doğru ise, bu bakımdan işlerini yapmışlardır.. toplamaya devam etmek için bizde heyecan verici hiç bir şey yapmazlar.. öyle ki bireysel yatırımcının bir kısmı, şirket 1000 tl kar ederken, temettü 160 olursa, biz 10 tlden pay alırız, temettü 320 tl olursa biz 20 tlden pay alırız zannediyor.. oysa dağıtım 320 tl olduğunda temettüyü alacağımız pay 170e çıkıyor.. yatırımcının bir kısmı ise ilişkiyi doğrusal/lineer zannediyor..bir süre daha bu şekilde devam edebilirler.. ben burada olacağım..

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Ali Bey yazılarınızı beğenerek takip ediyoruz.Sizin ve Maslak1 gibi üyelerin yazıları ders niteliğinde.Geri alım konusunu yatırımcı ilişkileri "yönetim kurulunun böyle kararı yok " dedi.Diğer ilaç firmaları gen ilaç, eczacıbaşı pay geri alımı olduğunu söyledim.Gen ilaç yeni halka arzmış , eczacıbaşı farklı kulvardaymış. Buradan okuduklarını
    da söyleyen Gülseren Hn . a selamlar.Biraz yatırımcı dostu olsalar keşke.

4.  Alıntı Originally Posted by DUABI Yazıyı Oku
    Ali Bey yazılarınızı beğenerek takip ediyoruz.Sizin ve Maslak1 gibi üyelerin yazıları ders niteliğinde.Geri alım konusunu yatırımcı ilişkileri "yönetim kurulunun böyle kararı yok " dedi.Diğer ilaç firmaları gen ilaç, eczacıbaşı pay geri alımı olduğunu söyledim.Gen ilaç yeni halka arzmış , eczacıbaşı farklı kulvardaymış. Buradan okuduklarını
    da söyleyen Gülseren Hn . a selamlar.Biraz yatırımcı dostu olsalar keşke.
    G. Hanımla ben de konuştum, çok nazik ilgili, bilgili biri. Sorun yönetim katında, G. Hanım da yetkisi dahilinde verebileceği kadar bilgi veriyor. Olay üst yönetimin tavrında bitiyor yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Tüm şirketler holdingler dahil
    Kaynak: lonesome cowboy

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •