minörden takiplerimiz ilk önce 2258.98 alt üstü araştırır olmalı, bu değer bir kere alta veya üste alınabilirse majörden(günlük ) takip edilebilir,...
yön belirtmek yerine bu şekilde nesnel bakış daha bir mantıklı olur,...
minörden takiplerimiz ilk önce 2258.98 alt üstü araştırır olmalı, bu değer bir kere alta veya üste alınabilirse majörden(günlük ) takip edilebilir,...
yön belirtmek yerine bu şekilde nesnel bakış daha bir mantıklı olur,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
21 mart sonrasına
32 hafta boyunca net bir piyasa yok bunu söyleyebilirim, 33 haftadan itibaren short taraf daha ağır basmaya başlar,
bu 32 hafta ucuzlayanların alınması, yukarıdan satılması, yukarıdan satılanların daha aşağıdan alınması, o taktirde majörden destek ve dirençler belirlemek doğru bir yöntem olabilir,..
bu gün 21 mart..
agresif 2 hafta 18 martta cuma sona erdi, 21 mart pazartesi yani bu gün yeni piyasa başladı, bu 2 haftaya agresif diyebilirmiyiz kısmen evet,..
agresif 2 haftayı longta vurabilirdi, shortta vurabilirdi, yön bilmiyoruz dedik, sağlam olsun diye rakamdan gidelim demiştik,..
zamanda ise 21 mart başlangıçlı buradan devam ediyoruz,..yukarıda yazdığım üzere 21 marttan 32 hafta gideceğiz,
ara işaretlerde işde Belçikada ana zincir marketlerde yağa ve un kalmamış,.bizde geçen haftanın konusu idi,..yani endişe ve korku var insanoğlundan, ve inadına long yürüyen borsalar var
burada 32 hafta boyunca aygın baygın fakat long yön ağır basan bir piyasa bekliyorum,..düşe kalka ama long gitmeli, böyle düşünüyorum,..
düşünce sadece, 33 haftadan itibaren short daha önemli olur diyorum düşünceme göre,
''21mart+32 hafta=28 ekim cuma, kısmen iyimser olduğum bölüm
31 ekim pazartesi ise 33.hafta başlar, kötümser olduğum bölüm''
Yer İmleri