Sayfa 177/354 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. [emoji192] verin bi parça ciğer. [emoji1][emoji1]

2. Dün genel müdür ne dedi şirket finansallarıyla hisse fiyatının bağlantılı olmadığından bahsetti hemen peşine halka açıklık oranın düşük olmasından kaynaklandığını ve uzun zaman düşük seyrettiğini daha sonra kendilerinin büyümede gösterdiği çabanın da etkisiyle yükseldiğini söylüyor.
    Halka açıklık oranı neden düşük finansalların hisse fiyatı ile neden orantılı değil ve orantılı olsa hissenin ne kadar olacağını ve bunun şirketin piyasa değerine nasıl etki edeceğini sizden benden çok iyi biliyorlar.
    Spekciğim bas aşağı inelim finansalların belirttiği ve olması gereken rakamlara hadii!!! bu arada bu senette lot az diye uçar kaçar diye alan kişi çok yok olan küçük yatırımcı da ciddi zararda bunların derdi başka...
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. yazıklar olsun sana kağıt,artı borsada bile eksisin,hiçbir şeye ayak uyduramıyorsun.

4. selam arkadaşlar
    videoyu izledim arada atladığım bir şey olmasın diye birkaç kez izledim

Öncelikle gelişen dünya düzeninde fosil yakıtlardan alternatif yakıtlara doğru bir geçiş olacağı için çevreye daha az zarar veren enerji verimliliği yüksek ürünler üreteceklerini belirtti (PARİS İKLİM ANLAŞMASI ) Buna değinmedi ama ben bunu anladım ve de doğru bir hamle. Geleneksel kombilerden kademeli olarak uzaklaşıp kombilerdeki hidrojen miktarını kademeli olarak arttırıp orda vadede tamamen hidrojenle çalışan kombi üretmek istediklerini belirtti Bunun içinde argeye yıllık 2-2.5 milyon USD ayırıyorlar.

Halka açıklık oranının düşük olduğundan pek mennun taraflı olmadığını sezdim diyelim hisse deki hareketliliğinin 2020 yılından itibaren olduğunu bunun da nedeninin ABD deki CARRİER firmasının AĞIR SANAYİ şirketi UTC ye bağlı oldunu belirtti Bu tarihten sonra UTC nin ayrılmasıyla CARRİERİN bağımsız olduğunu belirtiyor belkide en büyük engeli UTC bağlılığı olarak görüyorlardı
    izlediklerimden edindiklerim

Fiyat hareketerinde ise
    günlükte 267.25 üzeri kapattık
    15 dk -30 dk 1 saat ve 5 saatlikte bir çanak formasyonu var
    haftalık mum barı gayet güzel kapandı
    Aylıkta ise yani mart ayı bitene kadar 290 ve üzeri atarsak bu mum barı da yeşile dönecektir

burdaki bilgiler ile yatırım yapmayınız YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Günlükte 275 ve üzeriyiz
    Bryat önde biz arkada
    Ytd

6. At hırsızları keyifler nasıl Bryat 2020 Kasım 165 TL idi Alcar 2020 Kasım 236 TL idi 2021 Temmuz Bryat 267 TL idi Alcar 290 TL idi Bu gün Bryat 429 TL Alcar 275 TL aynı At hırsızları iki kağıda oynuyor du problem demek Alcar yönetimi meydanı boş bıraktı

7. 290 üzerine atarsak aylık mum yeşile döner

8. Takipteyiz,yaklaştı ama tutanakları sanirim gun icinde
     Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    290 üzerine atarsak aylık mum yeşile döner

Sayfa 177/354 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz